Videó: ezért a reklámunkért rajong egész Nagy-Britannia!

2020. december 21.

3 perc olvasási idő 

Egy, az őszintesége miatt megmosolyogtató karácsonyi reklámot készítettek angliai kollégáink. A reklám szereplői arról vallanak, hogy milyen kis hibákat követtek el az elmúlt évben. Mi, a Tescónál azt valljuk, hogy  az idei, nehéz évben minden kis bűn bocsánatos. Senkinek sem kell vezekelnie, éppen ellenkezőleg! Az ünnepek alatt mindenki érezze magát jól. Görgess tovább, és nézd meg a reklámunkat, amiért egész Nagy-Britannia rajong! 

Britney Spears nagy slágerével, az Ops, I did it again-nel kezdődik az angliai Tesco karácsonyi reklámja. Ezután egy kislányt látunk, amint sóvárogva néz egy tortát. Szeretné megvenni, ám úgy érzi, nem teheti. Úgy gondolja ugyanis, hogy nem érdemli meg, mert a kishúgának játékból csúnyán levágta a haját. A Tesco hangosbemondójából viszont egy kedves hang arra biztatja, hogy vegye el bátran, hiszen az idei, járvány-sújtotta nehéz év után senki se került a Mikulás rossz gyerekeket számon tartó listájára.

A következőkben a járvány első hullámának pánikbevásárlásaira utalva több szereplő elismeri, hogy ők azért nem érdemlik meg az idei karácsonyi ajándékokat, mert talán túl sok WC-papírt halmoztak fel, az online oktatás alatt pedig nem tanítottak a gyerekeknek elég fizikát, matekot vagy földrajzot. Egyikük töredelmesen azt is megvallja, hogy egy alkalommal nem mosott elég hosszú ideig kezet.

Természetesen a Mikulás is megjelenik, a szánján számos, tescós bevásárlószatyorral. Úgy érzi, ő sem érdemel ajándékot, hiszen nyáron nyaralni ment.

Ám a reklám narrátora mindenkit megnyugtat: az idei karácsonykor mindenki megérdemli azt, amit szeme-szája megkíván. Idén ugyanis a kis bűnök bocsánatosak. És mi, a Tescónál azon vagyunk, hogy mindenkinek boldog, békés ünnepe legyen.