Hála kommandó – köszönet a tanároknak, egészségügyieknek

2020. december 23.

3 perc olvasási idő

Közel 500 tanárnak, egészségügyben és szociális területen dolgozónak meglepetés édességgel mond köszönetet mindennapi munkájáért a Felelős Szülők Iskolája. Az akciót 9 Tesco áruház támogatta.

A flashmob gerillaakcióval szeretnék felhívni a figyelmet a pedagógusok, nővérek, ápolók, orvosok és szociális munkások odaadó munkájára és egyben köszönetet is mondanak nekik a felelős szülők nevében mindennapi helytállásukért ebben a nehéz járványügyi helyzetben. A karácsony előtti napokban és az újévben kezdődő tanév első napján több helyen feltűnnek az Xmas és Újévi Hála Kommandó önkéntesei, és csempésznek a tanári asztalokra, a nővérkék szekrényére, az idősek otthonában dolgozók öltözőjébe a meglepetéseket.

9 áruházunk (Pesti út, Fogarasi út, Campona, Szolnok, Kecskemét, Kiskunhalas, Keszthely, Veszprém, Érd) támogatta a kampányt egy kis édességgel, csokoládéval, szaloncukorral. Ahogy közösségi oldalukon írják: mindez apróság, de hisszük, hogy fontos, mert a köszönet és hála nem hangozhat el elegendő alkalommal.

Még több részletet ebben a cikkben olvashattok és az esemény leírásában megtaláljátok, hogy pontosan hova érkeznek a meglepetés ajándékok.