Szeretet.éhség. – adománykuponok még 2 napig minden Tescóban!

2020. december 23.

5 perc olvasási idő

Több mint 10 éve fogtunk össze először, hogy stratégiai partnerünk, az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját ilyenkor, az év legszebb ünnepe előtt is segítsük. A tescós nagy család sokszázezer adag étel eljuttatását, soktízezer nélkülöző család karácsonyát és sokezer kisdiák mindennapjait könnyítette meg ez alatt az idő alatt. Hagyományos adománykupon-gyűjtő kampányunk véghajrába ért: a 250 forintos kuponok december 24-ig még elérhetőek a Tesco áruházak pénztáraiban és önkiszolgáló kasszáinál. 

Vevőinkkel közösen idén is sikeres karácsonyi kampánnyal támogatjuk a Segélyszervezetet abban, hogy az ünnepen túl egész évben adni tudjon: hol tűzifát, hol tanszereket, hol ételt, hol hajlékot, hol  játékot. Programjaik itthon és a határon túl is a legelesettebbekre, leginkább támogatásra szorulókra van szabva.

November közepén indult karácsonyi pénzadománygyűjtő kampányunkban munkatársaink és vásárlóink közösen tesznek azért, hogy az étel, otthon, esély hármas tervéhez 2020-ban is hozzájáruljunk. Nagy öröm, hogy legutóbb már 25 millió forinthoz közelített az összegyűlt adomány, amit teljes egészében a karitatív szervezet tevékenységére lehet fordítani.

December 24-én, szenteste napján zárul idei kampányunk, vagyis még 2 napig lehet csatlakozni a 250 forintos kuponok megvásárlásával. 

Mi viszont addig, a mostani véghajrában is azt kérjük, akármilyen kis hozzájárulást engedhetünk is meg magunknak, tegyük meg. Tegyük szebbé együtt 2020-ban is a nehézséggel, nélkülözéssel küzdők karácsonyát!

Tavaly, amikor 10. alkalommal vettünk részt az Ökumenikus Segélyszervezet országos adventi adománygyűjtő akciójában, több mint 65 millió forintot gyűjtöttünk vásárlóinkkal közösen!

Mit is mondott nemrég Koko? Toljuk meg!

Pénztáros kollégáinknak idén is  kiemelkedő jutalmak járnak!

Sok kicsi 2020-ban talán még többre megy!