Különleges programok egy különleges karácsonyra

2020. december 25.

5 perc olvasási idő

Az idei ünnep sok lemondást követel tőlünk: nem lehetünk együtt idős szeretteinkkel, nem látogathatjuk meg a távol élő rokonainkat és barátainkat, és a karácsonyi vásárokon sem sétálhatunk. Viszont éppen az idei év ad lehetőséget arra, hogy valami újat kipróbáljunk! Miért ne sétálnánk egy nagyot a természetben, vagy néznénk meg a tévében gyerekkorunk kedvenceit? Rendhagyó programajánló egy rendhagyó ünnepre.

Nincs ünnep Kevin nélkül! 🙂 Ma akár két részt is megnézhettek a Reszkessetek betörőkből! 13.50-kor az első részt, 21.05-kor pedig a másodikat vetíti a TV2! Nevessetek együtt Kevinnel, és teremtsétek meg azt a varázslatos, közös élményt, amit gyerekkorotok óta hoz el évről évre a bajkeverő kisfiú és az őt kicselezni próbáló betörők!

Igazi lélekemelő élményre hív titeket az Operaház! Ma esete éjfélig nézhetitek vissza a Diótörőt a Facebook oldalukon. Csajkovszkij Diótörője évtizedek óta a karácsonyi készülődés elengedhetetlen része. A varázslatos muzsikára idén egy igazi Diótörő-specialista, a nemzetközi hírnévnek örvendő Wayne Eagling és Solymosi Tamás koreografált új mesebalettet. A Magyar Nemzeti Balett életében fontos állomás, hogy ilyen világszerte elismert művész készített a társulat tagjaira szabott, belőlük ihletet merítő koreográfiát. Gyertek, és engedjétek, hogy lenyűgözzön titeket ez a színes, pezsgő mesevilág! A legkisebbektől a legnagyobbakig biztosan mindenki élvezettel nézi majd.

Idén új hagyományt teremtenétek, és a természetben ünnepelnétek? Két különleges programot ajánlunk nektek! A CoffeeRUN egy virtuális közösségi futás, amelyet mindenki akkor teljesít, amikor csak szeretné. A Fenyőgyöngye parkolóból indulva csupán a piros-fehér karácsonyi szalagokat kell követnetek, hogy végigfuthassátok vagy sétálhassátok a 6 km-es útvonalat. 26-án reggel 6-től 27-én este 19 óráig várnak titeket. Ha érdekel titeket egy izgalmas mozgásforma, gyertek és táncoljatok a Gellérthegyen vasárnap! Nincs szükségetek semmilyen előképzettségre, csak kövessétek testetek belső hangját. A szervezők azt ígérik, hogy tánc közben kapcsolódhattok majd a földhöz, a szélhez, a naphoz, az éghez, és magunkhoz, hiszen a szabad mozgás lényege, hogy mindenki önmaga lehet.
Nektek is van egy jó programötletetek? Osszátok meg velünk!  🙂
Nagyon boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!