Jógával a hátrányos helyzetűek megsegítéséért- köszönet az AdniJóga csapatától

2020. december 28.

2 perc olvasási idő

Köszönet érkezett az AdniJóga csapatától! A Tesco támogatásával sikerült idén online jógaórákat adniuk többek között állami gondozott és szegénységben élő gyerekeknek, sérültséggel élő fiataloknak és menekülteknek, bántalmazott múltú nőknek is.

Az AdniJóga csapata minden egyes céges jógaóráért cserébe legalább egy jótékony órát is tart hátrányból induló csoportoknak. Ti is ismerhetitek őket, hiszen a Sokszínűségi héten és az Egészséghéten is tartottak online jógaórákat.  Idén közel 200 jógaórával olyanoknak vittek nyugalmat az életébe, akiknek egyébként nincs lehetőségük jógaórákat venni. Ahogy azt levelükben írják: szeretnénk megköszönni, hogy ebben a nehéz évben kiálltatok mellettünk és támogattatok minket!

“Bár a jótékony célunkért az online térben kellett dolgoznunk idén, így is sikerült a jóga és meditáció általi nyugalmat eljuttatnunk rendszeres csoportjaink nagy részéhez. Ezeknek a jótékonysági csoportoknak a megvalósulását nagy mértékben segítettétek idén partnerségünkön keresztül, és ezért hálával tartozunk!”

Köszönjük és mi is reméljük, hogy jövőre is együtt tudunk majd dolgozni a jó célokért!

Több információt a honlapon olvashattok és a segítségről részleteket még itt is találtok.