20 rászoruló család ünnepét varázsolta széppé a szekszárdi Tesco

2020. december 29.

3 perc olvasási idő 

A december a szeretetről és a jótékonykodásról szól szekszárdi üzletünkben is. Szabó Balázs áruházvezetőnk vezetésével kollégáink nagy gonddal készítették el azokat a csomagokat, amiket a nélkülöző családoknak ajándékoztunk. Az idei, rendkívüli évben talán még nagyobb örömet szerzett a tartós élelmiszereket, kávét és szaloncukrot tartalmazó szívből jövő ajándékunk.

Szekszárdi üzletünk szerves részévé vált a helyi közösségnek, Szabó Balázs áruházvezetőnk vezényletével évek óta segítik a város rászorulóit. Idén karácsonykor 20 csomagot ajándékoztak a nehéz anyagi körülmények között élő családoknak. A többek között cukrot, lisztet, kávét és szaloncukrot tartalmazó adományt munkatársaink nagy  szeretettel készítették össze.

A csomagokat Szekszárd polgármestere, Ács Rezső személyesen vette át. Megköszönte az egész éves munkánkat. A polgármester szavai szerint hatalmas szívről tesz tanúbizonyságot az, hogy a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben is segítő kezet nyújtottunk a közösségük rászorulóinak. A mi segítségünkkel készült el ugyanis további 5000 csomag, amit a város juttatott el a nehéz helyzetben lévőknek.

Büszkék vagyunk szekszárdi kollégáinkra!

Ti hogyan segítettétek az ünnepek alatt a helyi közösségeket?

Írjátok meg a hu_entescom@tesco.com címre!