Szervezzetek otthon felejthetetlen szilveszteri bulit!

2020. december 30.

4 perc olvasási idő 

Cserháti Zsuzsa nagy slágere, a Különös szilveszter az idei évben valósággá vált. Nem nagy bulikban köszöntjük ugyanis az új évet, hanem otthonaikban, a családunkkal. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az év utolsó éjszakáját unatkozva, a tévé előtt kellene eltöltenünk! Van néhány tippünk, hogyan tegyétek felejthetetlenné az idei, rendkívüli év utolsó óráit!  

A nap folyamán készítsetek hálakalendáriumot! Szedjétek pontokba, hogy mik voltak azok a boldog pillanatok, amiket a szeretteitekkel átéltetek! Még tavasszal megtanultatok kenyeret és kalácsot sütni? Nyáron kirándultatok egy jót? Ősszel büszkén kísértétek oviba és iskolába a gyerekeiteket?  Nincs jelentéktelen esemény, minden egyes örömmel megélt pillanat számít! Készüljetek az új esztendőre is! Egy befőttes üveget díszítsetek fel és a 2021-es évben írjátok fel és dobjátok bele az örömet adó történéseket és gondolatokat. Jövő szilveszterkor szívmelengető lesz újra elolvasni őket!

Idén nem kell kiöltöznötök és fél várost átszelnetek, hogy egy fergeteges buliban búcsúztathassátok az óévet. Idén minden a nappalitokba költözik, szilveszterkor ugyanis  jobbnál-jobb élő közvetítések közül válogathattok.

Az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér online programját az egész család élvezheti. Dece,ber 31-én délután 17 órakor a legkisebbeket várja az Eszter-lánc mesezenekar, este 10-től pedig Odettel bulizhattok!

A népzene szerelmeseinek ajánljuk a Csángó Szilveszteri Bált! Az év utolsó napján 22 órától kiváló népi zenekarok  húzzák majd a talpalávalót az esemény Facebook oldalán!

Igazán stílusos szilveszteri bulira vágytok? Váltsatok jegyet a Budapest Jazz Club Jazz Szilveszterére!A koncertek mellett szilveszter alkalmából gasztronómiai különlegességeket is rendelhettek tőlük. Élvezzétek a Django Pop-ot eredeti módon megszólaltató Pankastic! és a múlt század francia világába repítő Micheller Myrtill és a Swingistique koncertjeit. A részletekről itt olvashattok.  

Ti hogyan töltitek majd az év utolsó estéjét?

Boldog, sikerekben, egészségben és szeretetben gazdag új esztendőt kívánunk mindenkinek!