3 éves angol kisfiú a Tesco legnagyobb rajongója

2021. január 5.

3 perc olvasási idő

A 3 éves Jacob első szava a Tesco volt. A kisfiú imád mindent, ami tescós. Rohan az ajtóhoz, amikor meghallja, hogy megérkezett a tescós kiszállítónk és az anyukájától is mindig azt kéri, hogy a Tescóba vigye el őt sétálni. Már saját tescós formaruhája, kulacsa és névtáblája is van!

Forrás: Kennedy News and Media

˝Anya, melyik nap érkezik a tescós kiszállító?˝ – ez a kérdés naponta többször is elhangzik az angliai Waterworth család otthonában. A legkisebb gyerek, a 3 éves Jacob ugyanis hatalmas Tesco rajongó. Ha az utcán járva meglát egy tescós kamiont vagy kiszállító autót, boldog üdvrivalgással integet neki. Ha pedig az édesanyja azt kérdi, hogy az állatkertbe, a parkba vagy a strandra vigye a fiát kirándulni, Jacob rendszerint a Tescót választja.

A kisfiú rajongását vállalatunk több, apró figyelmességgel hálálta meg. Jacob kapott már tőlünk egy játék kiszállító autót, tescós kulacsot, sapkát, névtáblát, sőt, még egy méretére szabott egyenruhát is! A kisgyerekkel madarat lehetett volna fogatni, amikor megérkezett hozzá a különleges csomag! Édesanyja elmondása szerint még az óvodába is az új formaruhájában ment, hogy elbüszkélkedhessen társainak az új szerzeményeivel.

Forrás: Kennedy News and Media

Jacob, ha felnő, tescós kiszállító szeretne lenni. Azt mondja, alig várja a pillanatot, hogy végre ő is nálunk dolgozhasson! 🙂