Itt az új Tesco baba magazin

2021. január 6.

3 perc olvasási idő

Kisbaba érkezik hamarosan a családotokba? Néhány hónapos csöppséget dajkálhattok? Jótanácsokat, lélekemelő olvasmányokat gyűjtöttünk nektek össze a Tesco téli baba magazin legfrissebb számában is. Megéri belelapozni! 

A hosszú, szürke, téli napok mindannyiunk hangulatára kihathatnak. Várandósként és kisgyermekes édesanyaként ez az időszak talán még nehezebb. A járványhelyzet közepén, otthonainkba zárva nagyon nehéz másokhoz kapcsolódni, és megosztani velük örömeinket és kétségeinket. A Tesco téli baba magazin sorstársakat köt össze – közösségbe kovácsolja a kismamákat. Kétségeket eloszlató információkat és boldogságot közvetítő írásokat tartalmaz a téli lapszám is.

A tartalomból:

Egy rövid, de lényegretörő cikkben összefoglaljuk, hogy mit tegyetek a kórházi csomagotokba. Biztosan sokat segít a várandós édesanyáknak az az írásunk is, amelyben képekkel illusztrálva bemutatjuk, hogy mely egyszerű és biztonságos gyakorlatokkal enyhíthetik a növekvő pocak miatti hátfájdalmukat.

A baba születése után fontos mérföldkő lesz majd a hozzátáplálás kezdete. A Tesco téli baba magazinban hosszú írást közlünk a hozzátáplálás legfontosabb szabályairól és ennek pontos menetéről. A cikk tudományos tényeken alapul, így bátran bízhattok a tartalmában.

A babák öltöztetése a téli időszakban sok kismamának okoz fejtörést. A magazin legújabb számában erről is írtunk. A cikk elolvasása után biztosan magabiztosabban indultok majd sétálni! L

A cikkek mellett a Tesco kiváló minőségű és verhetetlen árú babaápolási termékeiről is olvashattok. Próbáljátok ki azokat is! Biztosan nem csalódtok.

Lapozzatok bele a magazinba akár online is!