“Ön választ, mi segítünk” – Nagy az öröm Baranyában is, miután minden pályázónkat támogatjuk!

2021. január 8.

4 perc olvasási idő

Tovább folytathatják csodás programjukat a Hétágfa megálmodói! “Ön választ, mi segítünk” közösségfejlesztő programunkon ismét, a 8. fordulóban is pályáztak, és ebben a rendkívüli időszakban nagy örömmel indíthatják 2021-et! A páratlan szépségű baranyai dombok között megbúvó öko kert és közösségi tér Kistótfalu szőlőhegyén, továbbá egy különleges tanösvényen át a Hétágfa Ligetig vezet. Idén programsorozatot szerveznek azért, hogy minél többen töltődhessenek ezen a paradicsomi helyen!

Tavaly ősszel már hírt adtunk egy lelkes csapatról, aminek tagjai évekkel ezelőtt beleszerettek a Siklós, Villány, Harkány közelségében lévő apró faluba, Kistótfaluba. Azóta valóban különleges helyet hívtak életre itt, bevonva a kis baranyai település apraját-nagyját. Tavaly is pályáztak közösségfejlesztő támogató programunkra, akkor egy 2 és fél kilométeres speciális, kalandos útvonalat alakítottak ki. A különleges turisztikai fejlesztés most ismét a Tesco segítségével tovább folytatódhat.

A Hétágfa facebook-oldalán is hírt adtak magukról: Egy nagyon biztató évkezdő ’mondat ad lendületet 2021-es terveinknek!

„Engedje meg, hogy gratuláljunk Önöknek a Tesco „Ön választ, mi segítünk” pályázatán elért eredményükhöz!”Hálásan köszönjük, a 250.00 Ft-ot már dobjuk is a malacperselyünkbe:), lesz mire költeni, mert ismét nagy terveink vannak! A Hétágfa Tanösvény nem csak egy hely, amely közösségi erőből épült. Olyan útvonal, amelyre komplex programok épülnek, olyan út, amely összeköt embereket, közösségeket, tudásokat, helyi törekvéseket. 2021-től az elemek természetvédelmi világnapjaira fűzött programsorozatot tervezünk, amik tulajdonképp komplex mini fesztiválok. A Hétágfa tanösvény és Liget reményeink szerint egy közösségi mátrix helyszínévé válik e napokon, ahol a világért tenni akaró, tudásukkal figyelmet érdemlő emberekkel, szervezetekkel, társulatokkal is megismerkedhetsz!”

Idén a Tesco összesen 45 millió forinttal támogatja a helyi programokat és ezúttal a járványügyi védekezésre is lehet fordítani a pénzösszeget. Ráadásul ebben a fordulóban mindenki nyert!

Gratulálunk és sok sikert kívánunk!