Így spórolnak a Tescóban vásárló, angol háziasszonyok!

2021. január 12.

3 perc olvasási idő 

Az interneten büszkélkednek el angol anyukák, hogy milyen nagyszerű akciókkal találkoznak az angliai Tescókban – írta meg a The Sun internetes oldala. Az akciós áron vásárolt élelmiszereket lefényképezik, feltöltik a közösségi oldalukra, és így adnak egymásnak tippet a leleményes brit háziasszonyok. Ezzel a módszerrel egy-egy bevásárlás során rengeteg pénzt spórolnak. 

Forrás: Extreme Couponing and Bargains UK group/Facebook

A közel 80 fontot érő élelmiszerekért csupán az ár negyedét, 20 fontot fizetett egy angol anyuka. Az asszony az akciós húsokat, halakat, fagyasztható pizza tésztákat választotta. Voltak lejárat közeli, leértékelt termékek is a kosarában. A közösségi oldalán azt írta, hogy ezeket az élelmiszereket lefagyasztja és így a családjának több hétre előre megoldja a bevásárlást. Nagyon örül neki, hogy azzal, hogy a saját tapasztalatát megosztja, másoknak is segít.

Forrás: Extreme Couponing and Bargains UK group/Facebook

Vannak, akik nem az akciós húsok és zöldségek miatt térnek be hozzánk. Ők leginkább ruházati termékeket, iskolaszereket keresnek. Ahogyan magyarországi üzleteinkben, úgy Angliában is hatalmas kedvezményeket adunk ezekre a termékekre is. Éppen ezért a legtöbb, takarékoskodó édesanya fotóin feltűnik egy-egy cipő vagy felső is.

Nektek is van bevált tippetek arra, hogy hogyan spóroljatok a konyhapénzen?

Osszátok meg velünk kommentben!