Romantikus Valentin napi ajándékok legújabb katalógusunkban

2021. február 1.

2 perc olvasási idő

Megjelent a februári első katalógusunk, melyben az extra ajánlatokon felül a közelgő Valentin napra is találhattok már ajándékötleteket. Ráadásul február 4. és 21. között akár 50%-os kedvezménnyel szerezhettek be számos háztartási és lakberendezési terméket!

Tudjátok már, hogy mivel lepitek meg szerelmeteket február 14-én? Párotok biztosan örülne egy kis figyelmességnek. Lehet az egy csokor virág, vagy egy finom farsangi fánk, akár a kedvenc Tesco Finest terméke, a lényeg, hogy gondoltatok rá!

 

Segítünk a döntésben és ajánlunk remek romantikus filmeket is. Ez azon túl, hogy jó ajándékötlet, ha együtt nézitek meg még közös összebújós program is. 🙂 Persze találtok cuki párnákat, bögréket, plüssöket és könyveket is kínálatunkban. Ha párotok szeret barkácsolni, most szuper áron kiegészíthetitek felszerelését! Ha kinéztetek valamit, nem érdemes sokat gondolkodni, mert a készlet erejéig érhetők el a termékek.

Ne feledjétek, Clubcarddal még több kedvezmény lehet a tiétek! A munkatársi 10%-on felül a matricák gyűjtésével újabb 20%-ot takaríthattok meg!