Interjú – Ezért szeret a TBST munkatársa nálunk dolgozni

2021. február 2.

2 perc olvasási idő

Milyen a Tescónál dolgozni? Milyen volt a felvételi folyamata? Melyik volt az eddigi legizgalmasabb projekt? Erről is kérdezte a frissdiplomás.hu blog Pintér Karolint, a Tesco Business Services and Technology (TBST) kommunikációs koordinátorát. Érdemes végigolvasni kolléganőnk tescós tapasztalatait, élményeit. Lehet, hogy folyamatosan bővülő csapatukba épp téged keresnek! 🙂  

Forrás: blog.frissdiplomas.hu

„Nálunk olyan emberek dolgoznak, akik nyitottak, motiváltak és szeretnék jól érezni magukat” – így ajánlja Karolin a Tescót, mint munkahelyet. Ő 2019 őszén, még egyetem mellett csatlakozott hozzánk gyakornokként. Azóta már főállásban a TBST csapatát erősíti.

A Tescónál tapasztalható nyitottság azonnal, már az első napon megfogta. „Nekem kifejezetten kellemes meglepetés volt olyan céghez bekerülni, ahol szó szerint nincsenek falak.” Vagyis egymás mellett, egymást támogatva dolgoznak a csapatok.

Karolin úgy érzi kellően színes és izgalmas feladatai vannak, különösen a céges rendezvényeket szereti, ahol lehetőség van jobban megismerni egymást: Munkánk része a közösség kovácsolása, hogy közelebb hozzuk az egymástól távol dolgozó embereket.”

Olvassatok bele a teljes beszélgetésbe, ahol kolléganőnk elárulja, melyik volt a kedvenc projektje, megtudhatjátok, hogy a járvány idején hogyan működik náluk a home office, és azt is, hogy hány új kollégát keres a TBST!