Csodás ajándékokat kapnak a diákok a Tesco Akadémiától

2021. február 3.

2 perc olvasási idő

Hátrányos helyzetű fiatalok tanulmányi sikereit támogatjuk – mégpedig nagyon egyedi módon. A tanáraik által kitalált ösztönző rendszerben jutalmakat kapnak, az ajándékokat pedig a Tesco Akadémia biztosítja, ami nagy örömet szerez a diákoknak – írta meg a teddkepesse.hu.

Forrás: teddkepesse.hu

A műhelyiskolai képzésben Bosco Szent János pedagógiáját, a megelőző módszert alkalmazzák, aminek a lényege, hogy a tanár-diák, illetve esetünkben a mester-tanítvány viszony alapja a bizalmi kapcsolat. Ennek mentén nemrég a Műhelyiskola tanárai gondoltak egy nagyot és létrehoztak egy pontrendszert, hogy ezzel motiválják diákjaikat. Aki kellő számú pontot gyűjt össze, az ajándékot kap, ami a Tesco Akadémia adománya.

A Tesco Akadémia részéről Balogh Csaba intézmény- és minőségbiztosítási vezető és László Gábor oktató-projektmenedzser adta át az ajándékcsomagot Puskás Balázs programvezetőnek.

Forrás: teddkepesse.hu

Szelfibot, roller, fém kulacs, táska, csupa olyan eszköz közül választhatnak a diákok, amik nagyon népszerűek a fiatalok körében. Ráadásul kiderült, hogy a Tesco Akadémiánál is hasonló pontrendszert alakítottak ki, náluk is nyereményt kapnak a jól teljesítő diákok.

Az iskolában nagyon hálásak a felajánlott tárgyakért, amik sok diákot motiválnak.