Hódítanak habkönnyű fánkjaink – nemcsak farsangkor

2021. február 3.

3 perc olvasási idő

Ízes, színes és édes! Egész évben sütjük imádnivaló fánkjainkat, de külön válogatással készültünk a farsangi időszakra. Továbbra is toplistás csokis és epres bevonatú édességünk, miközben hódítanak különleges ízeink is. Tudtad például, milyen a nutzilla fánk? Vannak napok, amikor nem lehet ellenállni… a fánkos napok pont ilyenek!

Ahány ház, annyi fánk…és nincs ez másként nálunk sem! Sok-sok éve kísérletezzük ki a legpuhább, legízletesebb, legkedveltebb töltelékkel készülő finomságokat. De nem állunk meg! Nálunk a fánk: alap! Csokis és epres bevonatos fánkjainkon túl tavaly óta újabb, egész évben kapható, állandó ízesítésű édességekkel hódítunk.

A népszerűségi listánkon ott virít a töltött epres, vaníliás és nutzilla fánk is! Utóbbiban mogyoró és kakaó csábító elegyét kóstolhatjuk.

De ha itt  a karneváli szezon, még ezt a 10 pontos sort is tudjuk fokozni! A “Berliner” különleges, színes fánkfajtánk. Ilyenkor, farsang idején nem csupán a már ismert és kedvelt, mindig kapható barackos, vagy a nyáron ehhez társult málnás töltelékkel kínáljuk ám!

Extra finomságokkal bolondítjuk meg, hogy még különlegesebbé tegyük a téltemető, idén borzas kavalkád nélküli, de azért vidáman és optimistán töltött farsangi időszak alatt. Három újdonságunk között van egy ellenállhatatlan sós-karamellás töltött változat és egy csokit és vaníliát együtt rejtő verzió is.

Emellett egyedi ízesítést választhatunk lekvárból, csoki- vagy mogyorókrémből, esetleg más ízekből a 6 darabos töltetlen fánk csomagunkhoz. Ez az édesség a fagyasztott termékeink között található meg.

Bevalljuk, hogy az igazán jó fánkot mi akár még “csak úgy”, hóesésre emlékeztető porcukorréteggel is szeretjük!

És ti?

Tavaly közel 6 millió tescós fánk landolt az asztalokon, csak februárban több mint félmillió. Idén is nagyon népszerűek a finomságaink, amiknek valóban nem lehet ellenállni!