Megható: az éjszaka közepén segítettek angol kollégáink egy nélkülöző édesanyán

2021. február 5.

3 perc olvasási idő 

Néhány héttel ezelőtt egy rendőrpáros érkezett egyik angliai üzletünkbe. A járőrök segítséget szerettek volna kérni kollégáinktól. Egy édesanya ugyanis nehéz helyzetbe került, élelmiszeradományra volt szüksége. Kollégáink az éjszaka közepén egy hatalmas bevásárlókocsinyi tartósélelmiszert készítettek össze a családnak. 

Az éjszaka közepén érkezett egy hívás az egyik angliai kisváros rendőrőrsére. Egy édesanya telefonált, segítséget kért. Az utcán fiatalok zajongtak és egyedül sehogy nem tudta csendre inteni őket. A rendőrök azonnal az anya segítségére siettek. Hazaküldték a fiatalokat, majd bekopogtak a nő házához. Az anya hálás szívvel köszönte meg a segítségüket. Azt is elmondta, hogy nagyon szívesen behívná őket egy meleg teára, ám az újszülött ikerbabáit egyedül neveli és már maga sem tudja, hogy mit eszik majd másnap.

A rendőröknek megesett az szíve az édesanyán, és azon gondolkodtak, hogy hogyan szerezhetnének nekik élelmiszert. Az egyik járőrnek támadt egy ötlete: elmentek a helyi Tescóba, hogy kollégáinktól kérjenek segítséget. A boltban dolgozó munkatársainknak megesett a szíve a nehéz helyzetbe került édesanyán és csecsemőin és azonnal egy nagy bevásárlókocsinyi tartósélelmiszert és játékot készítettek össze nekik. Az adományt a rendőrök szállították ki a családhoz. A közösség a rendőröket és kollégáinkat is hatalmas tisztelettel emlegeti az eset óta.

(Forrás: theoldhamtimes.co.uk)