90 éves angol asszonynak készítettünk meglepetés születésnapi csomagot

2021. február 12.

3 perc olvasási idő

Az Angliában élő, 90 éves Betty Mcgill gyakran rendel tőlünk házhozszállítást. Az egyedül élő idős asszonyt nagyon kedvelik kiszállító kollégáink. Mindig beszélgetnek vele egy kicsit, a hogyléte felől érdeklődnek. A járványhelyzet miatt az asszony gyereki, unokái és dédunokái nem tudták őt felköszönteni a 90. születésnapján. Kollégáink viszont meglepetést készítettek számára. Olvassatok tovább a szívmelengető részletekért. 

Egy hatalmas virágcsokor, csokoládé, torta és egy 20 fontot érő vásárlási utalvány – mások mellett ezeket a kedves meglepetéseket tartalmazta az a hatalmas ajándékcsomag, amivel kiszállító kollégáink köszöntötték a 90 éves asszonyt a születésnapján. Betty néni – ahogy munkatársaink egymás között nevezik az idős nőt – nagyon meghatódott. A családja nem tudta őt meglátogatni, így nem számított egyetlen egy látogatóra sem a nagy napon. Amikor meglátta a mosolygó munkatársainkat és a neki készített meglepetést, örömében sírva fakadt.

Az asszony lánya a közösségi oldalán köszönte meg a kedves gesztust. Azt írta, hogy kiszállító munkatársaink embersége és kedvessége sok idős emberben tartja most a lelket. Ők azok ugyanis, akik a munkájuk elvégzése mellett vigasztalják és kedves szavakkal bátorítják a legsérülékenyebb korosztályt.

(Forrás: Edinburgh News)