Egykori angol focicsillag szállítja házhoz a tescós bevásárlásokat

2021. február 16.

2 perc olvasási idő 

Brendon Davies az angliai foci egyik legígéretesebb fiatal csillaga volt egykor. A walesi családból származó férfi csatár volt, csapatának sorra nyerte a mérkőzéseket. A legnagyobb csapatok versengtek érte. Ő végül a Manchester United-hoz szerződött. 7 éve már az egyik angol Tesco kiszállítási csapatát erősíti. Azt mondja, nagyon örül, hogy közöttünk lehet. Ismerjétek meg kollégánk nem mindennapi történetét. 

A 64 éves Brendon Davies-t nagyon szeretik vásárlóink. Kiszállítónk mindig mosolyog, mindenkihez van egy kedves szava. Férfi vásárlóink különösen kedvelik, ha ő érkezik meg a heti nagybevásárlással: vele ugyanis igazán fontos focis témákat is megvitathatnak. Brendon ifjú korában az egyik legígéretesebb angliai focicsillag volt. Már az általános iskolás évei alatt kitűnt a többiek közül fürgeségével, gyors észjárásával és elképesztő technikai tudásával. A legnagyobb csapatok hívták próbajátékra. Kollégánk a Manchester United-ot választotta. Azt mondja, valóságos álom volt számára, amikor azokkal a neves játékosokkal játszhatott egy pályán, akiket korábban csak a tévében látott.

Sportkarrierje azonban csupán néhány évig tartott: egy sérülés vetett véget focista reményeinek. Brendon szerint nagyon nehéz volt elfogadnia, hogy nem játszhat többé a legjobbak között. A tescós közösség azonban sokat segített neki. Kollégái és vásárlóink hatalmas szeretettel fordulnak felé.

(Forrás: Manchester Evening News)