Már az ország teljes területén elérhető a Tesco Doboz Webáruház

2021. február 18.

3 perc olvasási idő

Tovább bővült a Tesco Doboz Webáruház, amely február 17-től az ország minden pontját lefedi. Legutóbb tavaly novemberben fejlesztettük szolgáltatásunkat, amely azóta több ezer termékből álló választékot kínál a tartós élelmiszerektől a háztartásban hasznos termékekig. A Tesco Doboz Webáruházból eddig csak a Tesco Online Bevásárlás lefedettségi területén kívül lehetett rendelni, mostantól azonban országszerte elérhető.

A jelenlegi járványidőszakban különösen fontos számunkra, hogy a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk vásárlóinkat és munkatársainkat. Ezért a bevezetett biztonsági intézkedéseken kívül a Gazdasági Versenyhivatallal való együttműködésnek megfelelően folyamatosan bővítjük online szolgáltatásainkat, hogy ki tudjuk szolgálni a megnövekedett igényeket. A fejlesztés legújabb lépéseként februárban az ország minden pontjára kiterjesztettük a Tesco Doboz Webáruház szolgáltatását.

„Vásárlóink a Tesco Doboz webáruházban már lakóhelytől függetlenül válogathatnak mintegy négyezer termékből, beleértve a tartós élelmiszereket, kozmetikumokat, tisztítószereket, babápolási termékeket vagy állateledeleket. Az így összeállított kosár tartalmát a Tesco munkatársai egységdobozokba csomagolják, amelyeket a Magyar Posta szállít házhoz 3-5 munkanapon belül. A szolgáltatás országossá válásával vannak olyan körzetek, ahol a Tesco online szolgáltatásai párhuzamosan működnek. Az itt élőknek azt javasoljuk, hogy ha nem találnak szabad szállítási időpontot az Online Bevásárlásban, és személyesen sem tudnak a termékekért elmenni, válasszák a Tesco Doboz Webáruházat“ – mondta Pártos Zsolt a Tesco-Global Zrt. ügyvezető igazgatója.

A két szolgáltatás közötti különbségek megismeréséért keressék fel a https://bevasarlas.tesco.hu/groceries/ weboldalunkat.