A kiszállító autóját adományozta egy angliai Tesco egy civil szervezetnek

2021. február 19.

2 perc olvasási idő 

Péksüteményeket, zöldségeket, olykor pedig használt ruhákat és bútorokat szállít az a kiszállító autónk, amelyet nemrég adományozott az egyik angliai üzletünk egy szegényeket támogató civil szervezetnek.  A közösség hatalmas örömmel fogadta a nagyértékű adományt. 

Minden héten begördül az adományokkal megrakott, egykori tescós kiszállító autó a London külvárosában lévő rászorulók lakta negyedébe. A furgonban a Tesco élelmiszeradománya és más, szükséges használati cikkek vannak. Az egyik helyi civil szervezet működteti, ők gyűjtik össze az igényeket és osztják szét az adományokat a családok között. Ebben már hosszú évek óta partnerük a Tesco is. Eddig tartós- és friss élelmiszerrel ajándékoztuk meg őket hétről-hétre. Nemrég viszont az egyik kiszállító kocsinkat is nekik adtuk, hogy megkönnyíthessük a munkájukat.

Lewishamben rengetegen veszítették el a munkájukat a koronavírus-járvány miatt, így különösen jól jön minden segítség. A civil szervezet vezetője szerint a Tesco az ő igazi őrangyaluk.

Forrás: thegrocer.co.uk