Indulhat a kertápolás! 15-20-25%-os kedvezmények legújabb katalógusunkban

2021. február 19.

2 perc olvasási idő

Hamarosan érkezik a tavasz, végre lehet kertészkedni! Itt az idő átgondolni, hogy milyen kerti munkák várnak rád. Legfrissebb katalógusunkban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet!

Téged is feltölt, ha végre kint lehetsz a szabadban és ápolhatod, alakíthatod, szépítheted a kertedet? Ez a metszés, palántázás, gyepápolás és az ültetés ideje. Számtalan vetőmag közül választhatsz: répát, babot borsót vethetsz a veteményesben, vagy csodaszép virágokat nevelgethetsz az udvaron. Ehhez földet, tápoldatot és még csigariasztót is kínálunk 15-20% kedvezménnyel.

Ha nincs kerted, az sem lehet akadály! Hiszen az erkélyen is lehet fűszerkerted, nevelhetsz paradicsomot, ültethetsz virágokat kisebb-nagyobb kaspókba, balkonládákba is. Szobai növényeid is már várják már a felfrissülést, átültetést, gondoskodást!

A kerti szerszámok és gépek is beszerezhetők most remek áron: legyen az slag, szivattyú, láncfűrész, ágvágó vagy fűnyíró. Nem hiányozhatnak a kerti munkához nélkülözhetetlen kiegészítők sem, mint például a kesztyű, gumicsizma vagy kötelek, kötözők.

Ne feledd gyűjteni a Clubcard matricákat még több kedvezményért, ami a dolgozói 10%-on felül is jár neked. Az akciók a készlet erejéig érvényesek február 18. és 24. között, úgyhogy érdemes mielőbb beszerezni, ami szükséges!

Jó válogatást!