Ecsettel vont utazás és az első tavaszi virágok felfedezése – programajánló hétvégére

2021. február 20.

2 perc olvasási idő

Nem könnyű tél végén és a korlátozások miatt programot szervezni, de mi felkutattuk azokat a lehetőségeket, amik kis színt vihetnek az előttetek álló hétvégébe vagy hétköznapokba. Mesés úticélokat ábrázoló magyar festményekről készített videosorozatot a Virág Judit Galéria, amit most bárki megnézhet. Lehetőségetek van ingyenes meditáción részt venni, vagy látogassatok el a hozzátok legközelebb eső erdőbe, hogy találkozhassatok a tavasz első hírnökeivel. Élményekre fel!

A múzeumok és kiállítóterek egyelőre zárva, utazni sem lehet – így fogalmazódott meg az ötlet, hogyan lehetne a kettőt virtuálisan ötvözni. A Virág Judit Galéria nyolcrészes videosorozatában ismert magyar festők képivel ismerkedhetünk – kalandozzatok a napsütötte San Remóba és a húszas évek pezsgő metropoliszába, Berlinbe. 🙂

Ingyenes meditálásra hív az Anamé Program Magyarország. Közösségi oldalukon számos meditáció típus közül választhattok. Első alkalommal pedig egy ingyenes konzultáció segíthet megtalálni a számotokra legmegfelelőbbet.

A tél végét csalhatatlanul jelzi, hogy megjelentek az első tavaszi virágok. Elég ellátogatni a közeletekben lévő parkba, erdőbe, hogy lássátok a sokféle szépséget. A hóvirág, a fekete hunyor és a téltemető is most bontogatja szirmait. Csodáljátok meg őket! De ne tépjétek le, ne vigyétek haza a védett növényeket!