Egészséghírek új köntösben a Svedexben

2021. március 12.

2 perc olvasási idő

Szuper kezdeményezésről kaptunk hírt a Tesco Svedex-ből! Ott dolgozó munkatársaink megújították faliújságukat, az aktuális egészséghírek mellett gyerekeik rajzai is díszítik az informatív táblát – írta meg nekünk Barkóczi Jani, a Svedex áruházvezető-helyettese.

„Büszkék vagyunk a Zöldségre című faliújságra, ami nagy sikert aratott munkatársaik körében. A színes figyelemfelkeltő plakáton több kolléga és vezető is együtt dolgozott, ami egy nagyon jó hangulatú csapatmunka volt. Vállalatunk számára kiemelten fontos a zöldség osztály, ezért úgy gondoltuk, hogy munkatársaink gyermekeivel is szeretnénk ezt tudatni, ezért rajzversenyt hirdettünk nekik zöldség-gyümölcs témában.

A rajzok folyamatosan érkeztek, nagyon aktívak voltak a gyerkőcök. Minden egyes művet kis ajándékkal jutalmaztunk, ezzel is motiválva a gyerekeket. A minden szerdára betervezett gyümölcskóstoltatás is kiemelt figyelmet kapott. A faliújság alá egy szép kis ünnepi asztalt helyeztünk el, ahol dolgozóink kellemes hangulatban fogyaszthatják el a friss gyümölcsöt.

Az újdonságnak mindenki nagyon örült. Köszönjük szépen minden kollégának, aki hozzájárult, hogy ezt a faliújságot meg tudjuk valósítani” – írja Jani.

Gratulálunk az ötlethez és a megvalósításhoz!