Gyereknevelési tanácsokkal és önismereti beszélgetéssel várunk a Being.well hét utolsó napján

2021. március 18.

3 perc olvasási idő

Gyereknevelési praktikákat ismerhettek meg pénteken a Being.well egészséghét záró napján. Kifejezetten szülőknek szól a Hello SACI! élő beszélgetése, ami olyan kérdéseket érint, mint például a testvérféltékenység vagy a napirend kialakítása. Csatlakozzatok és tegyetek fel bátran a titeket foglalkoztató kérdéseket!

PÉNTEKI PROGRAM:

Olyan leendő vagy gyakorló szülőket várunk egy óra én-időre, akik szívesen fogadnak megvalósítható és kreatív ötleteket a gyereknevelés mindenkit érintő nehézségeinek elkerüléséről. Gyermekpszichológus és tanácsadó szakemberünkkel olyan témákat járunk körül, mint például hogyan enyhíthető a testvérek és a kortársak közötti féltékenység, vagy mit tehetsz azért, hogy párod a munkahelyi fáradtság, túlórák ellenére otthon is bevonódjon a családi életbe, gyermeknevelésbe. Az online előadáshoz 13:30-tól a TescoMoms Facebook csoportban tudtok csatlakozni.

Programok irodai kollégáink számára

Irodai kollégáink ismét mindfullness tréningen vehetnek részt 9-től! Tehát, aki kedden lemaradt, még pótolhatja. A tudatos jelenlétről hallhattok bővebben, arról, hogyan tudtok éber figyelemmel jelen lenni abban, amit épp csináltok. A tréningre a megújult Tescolidén keresztül tudtok jelentkezni, ahogy a 14 órakor kezdődő Önismeret és a wellbeing online panelbeszélgetésére is.

Ne feledjétek: a jelentkezési határidő mindkét esetben: a tréning előtti nap vége.

Őszintén reméljük, hogy akik részt vesznek bármelyik beszélgetésen, jógán vagy tréningen, hasznukra tudják fordítani a hallottakat és a jövőben kicsit tudatosabban figyelnek magukra!