„Csönded vagyok” – 1 perces néma tisztelgés a koronavírus-járvány áldozatai és az egészségügyi dolgozók előtt a Tescókban

2021. március 23.

2 perc olvasási idő

Szerda délben 1 percre megállt az élet a hazai Tescókban. Így tisztelegtünk vásárlóinkkal és munkatársainkkal közösen a koronavírus-járvány áldozatai és mindazok előtt, akiket valamilyen veszteség ért az elmúlt hónapokban, valamint a kórházakban hősies küzdelmet folytató egészségügyi dolgozók előtt. 

A koronavírus-járvány hatásai világszerte mindenkit érintenek. Már most sok áldozata van a járványnak, kórházainkban pedig jelenleg is hatalmas küzdelem folyik a betegek megmentéséért. 

Szerdán pontban 12 órakor különleges megemlékezésre hívtuk vásárlóinkat és a nálunk dolgozókat. Az európai nagyvárosokat tömörítő Eurocities kezdeményezéséhez csatlakozva – kollégáink abbahagyták a munkát, a zajok elhalkultak, a bevásárlókocsik megálltak – egyperces csönddel emlékeztünk meg a koronavírus-járvány áldozatairól, elszenvedőiről és tisztelegtünk a mindannyiunkért hősies küzdelmet folytató egészségügyi dolgozók előtt.

Köszönjük, hogy ilyen sokan csatlakoztak!

Csak együtt sikerülhet!