Rangos díjat kapott a Tesco Akadémia

2021. március 24.

2 perc olvasási idő

Hatalmas elismerés számunkra, hogy a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara Szakképzési Díját kooperáció kategóriában a Tesco Akadémia nyerte. Csupa kiváló pályázat közül kerültünk ki győztesként. Megtiszteltetés és extra motiváció ez számunkra. 

„A Tesco Akadémia már négy éve fejleszti a Tesco szakképzési rendszerét. Ez idő alatt sikerült megdupláznunk a tanulói létszámot, segítjük az iskolák, áruházak munkáját. Az új digitális oktatási eszközünk már minden okostelefonról elérhető a tanulóink számára. A pandémia alatt kapcsolatban vagyunk velük, nem adják fel a szakma tanulását, nem vesztenek évet,  így sikeres szakmai vizsgát tehetnek. Szemléletünk, módszerünk kiemelkedő országos szinten is. A Német-Magyar Kereskedelmi és Iparkamara díja elismeri a munkánkat. Hiszem, hogy az elismerés a legrangosabb szervezettől érkezett, hiszen a MI munkánk értékét a kamara el tudja helyezni nemzetközi és magyar viszonylatban is. A szakképzés díj megerősíti, hogy jó úton járunk és további lendületet ad a szakképzés fejlesztésében” – mondta Balogh Csaba, a Tesco Akadémia vezetője.

Forrás: Német-Magyar és Ipari és Kereskedelmi Kamara

Köszönjük a Kamarának a lehetőséget, a zsűrinek a támogatást, munkatársainknak pedig a programjainkba, képzéseinkbe helyezett töretlen hitet és kemény munkát.