Készülj a húsvétra könnyedén – ötletek ünnepi katalógusunkban

2021. március 25.

2 perc olvasási idő

Húsvéti finomságok, édességek, dekorációk legújabb ünnepi katalógusunkban. Legyen szó a menü összeállításáról, a gyerekeknek szánt ajándékokról vagy a dekorációról, remek ötleteket találsz benne.

Katalógusunkból könnyű kiválasztani, hogy mi kerüljön az ünnepi asztalra. Nemcsak a húsvéti klasszikus sonkák, húsok közül válogathatsz, de számtalan más tradicionális ételt – például kuglófot, többféle kalácsot – is találsz az április 3-ig érvényes katalógusunkban. Nem hiányozhatnak a csokinyuszik, csokitojások, édességek, melyeket remek áron szerezhetsz be!

Az ünnep a közös étkezésekről is szól, a háziasszonyok kitesznek magukért ilyenkor is, hamar felszalad pár plusz kiló. Mi gondolunk az egészségedre is, külön készültünk egészségtudatos, mentes finomságokkal! Dobd fel az ünnepi menüt különlegességekkel, bio, gluténmentes, vega vagy akár vegán termékeinkkel!

A lakás kicsinosításában is segítünk! Tojásfestő készlet, festett tojások, függődíszek, húsvéti dekorációs szettek között válogathatsz. Ha hiányzik a háztartásból a kis kosárka, amibe a festett tojásokat teheted, vagy egy húsvéti asztalterítővel dobnád fel a hangulatot – ez sem gond.

Ne feledd! A 10 %-os dolgozói kedvezményeddel még kedvezőbb áron juthatsz hozzá a termékekhez!