Torma felsőfokon – sajátmárkásunk nyerte a vaktesztet

2021. március 26.

2 perc olvasási idő

Ha valamikor, hát húsvétkor biztos, hogy külön is figyelünk arra, milyen torma kerüljön az asztalra. Tudja ezt jól a Nosalty csapata is, így hát kóstolóbajnokságot szerveztek! Kilenc, boltban kapható ecetes torma fedelét pattintották fel és egyenként megízlelték mindahányat. Büszkék vagyunk rá, hogy a Tesco Value ecetes torma lett a legjobb!

Szem nem maradt szárazon, miután a Nosalty-tagok megkóstolták sajátmárkás ecetes tormánkat. Jöttek is a reakciók sorjában:

  • sötét szín, ecetes illat, erős, klasszikus tormaíz;
  • egybeálló állag, kissé fás illat, jó erős, kissé fás íz;
  • jó állag és illat, csípős, kellemes tormaíz;
  • vizes, eszméletlen erős, orrfacsaró.

Nem volt kérdés: a dobogó legtetejére röpítették tormánkat a házi verseny szavazatai. Természetesen az ecetes torma igazi, magyar termék, amire külön is büszkék is vagyunk! Érdemes kipróbálni kalácssal, húsvéti sonkával, de bármikor egy jó sült vagy főtt virslivel is!

Ötlet! Ha pedig további finomságokhoz szeretnétek fogyasztani, böngésszetek saját receptjeink között: ITT!

Hódítanak sajátmárkásaink! Gyakran előfordul, hogy tescós termék viszi a prímet egy-egy kóstolós versenyben. Az aranybarna tescós cordon bleu-ról ITT olvashattok,  ITT a pennénket dicsérik, ITT pedig a tésztaszószunkról zengenek ódákat! ITT pedig a joghurtunk tündökölt!