#mutiholdolgozol – fiatalok virtuális túrán tekinthetnek be a Tescóba

2021. március 30.

2 perc olvasási idő

Április elsején izgalmas online sétára hívjuk a Tesco iránt érdeklődő fiatalokat, akik bepillanthatnak a kulisszák mögé, megismerhetik, hogyan dolgoznak boltjainkban, áruházainkban kollégáink. Az országos akcióhoz,  – amit a Három királyfi, Három Királylány Mozgalom szervez –  velünk együtt 15 vállalat csatlakozott.

Forrás: haromkiralyfi.hu

 

Tudni akarod, mit csinál egy tűzoltómérnök és hogy lehet elindítani egy traktort? Vagy éppen tudni szeretnéd, hogy kerül a banán az áruház polcára? Vagy inkább egy informatikus bőrébe bújnál?

Sok fiatal szeretné megtapasztalni, milyen a „nagyok” egy napja, hogyan dolgoznak a felnőttek a munkahelyükön. Április első napján érdemes lesz a képernyők elé telepedni és bekapcsolódni a #mutiholdolgozol virtuális akciónapba. Több nagyvállalat, köztük mi is lehetőséget biztosítunk a 12 és 18 év közötti általános iskolások és gimnazisták részére, hogy az ország bármely részéről, sőt külföldről is csatlakozhassanak egy virtuális munkanaphoz olvasható a haromkiralyfi.hu oldalon.

Nálunk egy tűzoltómérnök és a HR osztály munkájával ismerkedhetnek meg az érdeklődők, valamint az is kiderül, hogyan kerülnek áruházaink polcaira a termékek.

Még több infó és jelentkezés ITT.