Tescós támogatással új pihenőhely várja a sárbogárdi diákokat

2021. március 30.

3 perc olvasási idő

Nagyon szeretik volt gimnáziumukat, akik egykor ott tanultak. Annyira, hogy a petőfis öregdiákok a mai napig aktívan részt vállalnak az iskola életében. Legutóbb például pályáztak a Tesco közösségfejlesztő programjában, és nyertek is 250 000 forintot. Az eredmény már ott díszeleg a suliudvaron – írta meg a feol.hu.

Volt Sárbogárdi Diákok az Alma Materért  – az alapítvány neve mindent elárul arról a lelkes csapatról, amelyik nagy örömet szerez a petőfis diákoknak. Facebook-üzenetben tették közzé, mivel várják vissza őket, ha végre ismét együtt lehetnek!

Új kültéri bútor az iskola udvarán!

A TESCO áruház által kiírt “Ön választ mi segítünk” pályázatnak köszönhetően egy új kültéri pihenőhelyet sikerült kialakítanunk. Reméljük, diákjaink minél előbb birtokba vehetik! 

Köszönjük a TESCO támogatását!”

Mint ahogyan a feol.hu is beszámolt róla, az öregfiúk a sikeres pályázatban azt írták: A Petőfi Sándor Gimnázium udvarán lévő közösségi tér fejlesztését tervezzük padokkal a meglévő kültéri fitneszgépek mellé a szabadidő kulturált eltöltéséhez. Virágoskert építésével kísérnénk a projektet az esztétikus környezet létrehozására törekedve. A kezdeményezéssel 500–800 főnek biztosítanánk lehetőséget az aktív kikapcsolódáshoz.

Gratulálunk!

Jó tervek vagy ötletek a környezetedben is vannak? Nosza, itt az újabb alkalom, hogy megvalósuljanak!

Elindult ugyanis „Ön választ, mi segítünk”, helyi közösségi kezdeményezéseket támogató országos pályázati programunk 9. fordulója.

Add tovább!