Izgalmas ízek, fenntartható forrásból származó kakaó – kóstoljátok meg a Tesco Finest csokoládékat

2021. március 31.

6 perc olvasási idő 

Gyors és hatékony közérzetjavítót kerestek? Csupán néhány kockányi csokoládé remek gyógyír lehet a nehéz pillanatokban. Míg korábban az emberek a forró csokira esküdtek, ma már leginkább a táblás csokoládékat részesítik előnyben. Ét-, tej- vagy éppen fehér csokoládét manapság szinte minden gyártó készít. A különböző ízesítésű csokoládék is népszerűek. A klasszikusnak számító mogyorós és karamellás csokoládék mellett ma már találkozhatunk különféle gyümölcsdarabokkal- vagy éppen gumicukorral szórt csokikkal is. A Tesco Finest prémium csokoládéi a minőség és verhetetlen ár szinonimái. Hat új ízt hoztunk nektek, igazi kuriózum közöttük a sós csokoládénk. 

A Tesco Finest étcsokoládé narancsos gyümölcskészítménnyel és manduladarabkákkal  nem más, mint egy falat nyár. A narancs illata és aromája remekül illik a csokoládéhoz. A roppanós mandula pedig igazi élménnyé varázsolja a csokoládé fogyasztását és egyúttal értékes ásványi anyagokkal és egészséges zsírokkal táplálja testünket.

Ha a gyümölcsös ízű csokoládékat szeretitek, a Tesco Finest étcsokoládé manduladarabkákkal és áfonyagranulátummal biztosan gyorsan levesz majd a lábatokrólAz ízlelőbimbóitok örömtáncot járnak majd, amikor megízlelik a csokoládé és áfonya különleges ötvözetét.

A testesebb ízek kedvelőinek ajánljuk a Tesco Finest tejcsokoládét mandulakrémmel és sós karamellával. A mandulás nugát és a sós karamella kombinációja egyedülálló ízélménnyel ajándékoz meg. Ha egy kedves barátotokat vagy családtagotokat szeretnétek meglepni egy felejthetetlen gasztroajándékkal, ez a csokoládé tökéletes választás lehet.

A sós ízek sem hiányozhatnak a Tesco Finest csokoládékínálatából. A Tesco Finest étcsokoládé tengeri sóval rengeteg rajongót szerzett már. Bár elsőre kissé furcsán hangozhat ez a kombináció, mindenkit biztatunk, hogy kóstolja meg. Garantált ízkavalkád! 🙂

Imádod a pisztáciát? Készülj, mert a Tesco Finest tejcsokoládé pisztáciával úgy elvarázsol majd, hogy néhány kockánál nem tudsz megállni. Azt javasoljuk, hogy legalább 2-3 táblával tarts belőle otthon. Így bármikor megjutalmazhatod magad csokink selymes ízével. 🙂

Egy nagy klasszikust, a mazsolás-mogyorós csokit gondoltuk újra a Tesco Finest mazsolás, mogyorós, mandulás étcsokoládénkban. A dupla adag mogyorófélének köszönhetően ez a csokoládé még ropogósabb.

A Tesco Finest csokoládék a legszigorúbb minőségi előírások szerint készülnek. Nem csak a gyártási folyamatra terjed ki a figyelmünk, hanem a kakaóbab termesztésének körülményeire is fontosak számunkra. A csomagoláson látható Rainforest Alliance jelölés bizonyítja, hogy vásárlóink olyan terméket kapnak tőlünk, amely a természethez és a termelésben résztvevő emberekhez való tisztességes és pozitív hozzáálláson alapul. Az ilyen minősítéssel ellátott termékek olyan módszerekkel készülnek, amelyek támogatják a fenntarthatóság társadalmi, gazdasági és környezeti pilléreit. A Rainforest Alliance garantálja, a megvásárolt termék nem csupán a gazdák jólétét szolgálja, de hozzájárul a bolygónk hosszú távú megújításához is.

Kóstoljatok bele a Tesco Finest csokoládékba!

Nektek melyik a kedvencetek?