Tescós köszönetnyilvánítás: országszerte megajándékoztuk a járványkórházak dolgozóit

2021. március 31.

4 perc olvasási idő

Adománnyal segített a Tesco a gyöngyösi kórháznakezzel a címmel dobta fel a napot a Heol. De jártunk több járványkórházban is, megajándékoztuk a kórházak munkatársait és a mentőket is. Nagyon átérezzük, milyen a frontvonalban dolgozni! A finomságokkal, frissítőkkel egy kis örömet szerettünk volna szerezni, néhány perc feltöltődést nyújtani. Lélekben együtt vagyunk minden egészségügyi dolgozóval, és kitartásukért minden áldott nap jár gondolatban a hatalmas taps. Köszönjük!

Tartós élelmiszerek, ásványvíz, édesség, kávé és számos egészséges termék érkezett a gyöngyösi Tesco jóvoltából a Bugát Pál Kórházba – írja az online Heves megyei Hírlap. Személyesen áruházvezetőnk, Belinszki Tamás vitte házhoz a finomságokat. „Az adomány összeállításakor elsősorban a Covid-osztályokon dolgozókra gondoltunk, akiknek sokszor nagyon kevés idejük jut magukra, de a betegek is részesülnek az adományból.” Weisz Péter főigazgató szerint minden adomány, figyelmesség az itt dolgozók emberfeletti munkájának elismerése, nagyrabecsülése.

Belinszki Tamás gyöngyösi áruházvezetőnk személyesen adta át áruházunk ajándékát Weisz Péter főigazgatónak

Németh Andrea komlói áruházvezetőnk elmondta, hogy adományaikat a vezető-helyettesek vitték el személyesen, miután egyeztettek a Covid-osztállyal, hogy mi az, amire szükségük lenne ebben a nehéz időszakban. Kávét, energiaitalt, édességet üdítőt kértek, amit a komlói csapatunk összekészített. Persze nem feledkeztek meg a mentőkről sem! „Támogattuk a mentőket is, hisz ők is emberfeletti munkát végeznek nap, mint nap. Az Ő napjaikat is megédesítettük néhány aprósággal” – meséli Andrea.

Budai László kiskunhalasi áruházvezetőnktől is hírt kaptunk! „Két hete találkoztam az áruházban vásárlás közben a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház főigazgatójával, Szepesvári Szabolccsal. Felajánlottam neki, hogy szeretnénk idén is támogatni a kórházat, most leginkább a helyi járványkórház dolgozóit. Mi teára és az ehhez szükséges dolgokra gondoltunk, majd kiegészítettük olyan szénhidrátdús dolgokkal, amikkel az energiaszintet fent lehet tartani. Az 50 000 forint értékű csomag tartalmazott Finest teát, citromlevet, cukrot, de egyedileg becsomagolt croissont-t, müzli szeletet, reggeliző kekszet és piskótát is. Természetesen saját márkásat.”

Budai László áruházvezetőnk és Szepesvári Szabolcs kórházvezető járványbiztos kézfogással köszönti egymást az adomány átadásakor

A Szent Margit Kórházba is jutott az adományokból. „Jó kapcsolatot ápolunk a tőlünk nem messze lévő Szent Margit kórházzal, ahol minden nap heroikus küzdelmet folytatnak azért, hogy a magyar lakosság leküzdje a vírust – üzente meg Bécsi úti áruházunk vezetője. „A pandémia alatt többször is meglátogattam a kórházat, és néhány olyan termékkel kedveskedtem nekik, amik komfortosabbá, egyszerűbbé, ünnepibbé teszik a mindennapokat a kórház falain belül. Legutóbb nagypéntek előtti napon kerestem fel Beck Mónika sajtóreferens hölgyet némi húsvéti finomsággal. Mint mindig, most is rengeteg mosoly és hála az, amit visszakaptam. A hétköznapi hősök tartsanak össze.”

Pécsi hipermarketünkből is érkezett adomány a helyi kórháznak – tudtuk meg a László Gyula áruházvezető beszámolójából. „A vezető ápolóval egyeztetve kávét és csokit szerettek volna elsősorban, hogy a napi munkában nyerjenek egy kis plusz energiát. Kávét, complettát, kockacukrot, kis szeletes csokikat és vitaminos italokat adtam át, melyeknek nagyon örültek.”

Nemrég a váci kórháznak adományozott helyi áruházunk!

Ilyen a tescós közösség!

Csupaszív!