Siklóson és Szekszárdon is megleptük az egészségügyben dolgozókat

2021. április 2.

2 perc olvasási idő

Nemrég osztottuk meg veletek, hogy talpig maszkban, hatalmas szívvel vittünk ajándékokat több kórházba és mentősöknek is, hogy örömet szerezzünk az ott dolgozóknak. Most ismét büszkén számolunk be áruházaink figyelmességéről! Szekszárdon a kórház Covid-osztályán dolgozókat, Siklóson pedig az egész nap meg sem álló mentőket lepték meg kollégáink különböző finomságokkal.

Szabó Balázs áruházvezetőnk azt mesélte: „Régi jó kapcsolat van az áruház és a Tolna Megyei Balassa János Kórház között. Korábban volt már extra gyűjtés nálunk, illetve folyamatos kapcsolatban vagyunk egymással. Németh Csaba főigazgató úr már több esetben segített, ha bármiben segítségre szorultunk. Jó volt adni, és egy kicsit betekintést nyerni abba, mennyi mindent tesznek az emberekért itt helyben is. Minden elismerésünk a kórházi dolgozóknak, őket látva a mi problémáink eltörpülnek.” 

Siklósi áruházvezetőnk, Kostyál László sorait is örömmel tesszük közzé! Ők is a frontvonalban teljesítőknek mondtak köszönetet. „Mi a mentőszolgálat munkatársait támogattuk, mert ők is kiemelkedő erőfeszítéseket tesznek a járvány idején. Nagyon boldogok voltak, hogy gondoltunk rájuk és köszönik a Tesco támogatását.”

Büszkék vagyunk kollégáinkra!

Várjuk további beszámolóitokat a hu_entescom@tesco.com címre.