Dombóváron, Nagyatádon és a Sotén is számíthatnak ránk a kórházi dolgozók – így támogatjuk őket a járvány idején

2021. április 6.

4 perc olvasási idő

Sorra kapjuk kollégáink beszámolóit, amiben részletesen leírják, hogyan támogatják áruházi adományokkal a koronavírus járvány hőseit, a kórházak személyzetét. Legutóbb Nagyatádtól Budapestig láttuk el a gyógyítókat, ápolókat frissítőkkel, finomságokkal, hogy egy kicsit megkönnyítsük számukra az embert próbáló napokat.

A napokban a Nagyatádi Kórház részére 50 ezer forint értékű adománycsomagot adtunk át – tudtuk meg Vörhendi-Szántó Anett áruházvezetőnktől. Egyeztetve a kórházzal gyümölcslevet, energiaitalt, teát és müzliszeletet vittek kollégáink a kórházi dolgozók részére, akik nagyon örültek a csomagnak és hálásak voltak a felajánlásért.

A Városunk Dombóvár adta közre, hogy a dombóvári Tesco is beállt a segítők táborába. „Parádi Sándor igazgató és Gadányi Mónika a dombóvári TESCO Áruház képviseletében egy kávékból, ásványvizekből és egyéb finomságokból összeállított csomagot adtak át dr. Kerekes László főigazgatónak és Néber Ákos gazdasági igazgatónak. Pintér Szilárd polgármester szívesen tett eleget a felkérésnek az önkormányzat nevében, hogy a felajánlás eljusson a COVID osztályokon dolgozó orvosoknak és szakápolóknak. Parádi Sándor elmondta, hogy hősöknek tekintik a járványhelyzetben helytálló egészségügyi dolgozókat, és minden áruházi dolgozó nevében köszönik munkájukat.”

A Camponában lévő üzletünk is kiveszi a részét a támogatásból. „Mi is csatlakoztunk ahhoz a kezdeményezéshez, melynek lényege, hogy válassz egy kórházat ahol van COVID Intenzív részleg és lepd meg a vörös zónában dolgozó egészségügyi dolgozókat valami aprósággal. Mi a SOTE Üllői úti klinika covid intenzív dolgozóit választottuk. Gyűjtőpontot alakítottunk ki ahová a kollégák elhelyezhetik azt amivel kedveskedni szeretnének. Jelenleg még üresek a rekeszek, de számítunk minden segítő kézre. Tudjátok “A LEGKISEBB IS SZÁMÍT”.” Reméljük, azóta már megteltek a rekeszek, hogy aztán rögtön a megfelelő helyre kerülhessenek a frissítők, finomságok.

Ti is támogatjátok valamilyen formában a kórházi dolgozókat? Várjuk beszámolóitokat a  hu_entescom@tesco.com címre!