F&F nyár: színek, fodrok bővületében

2021. május 17.

2 perc olvasási idő

Akárhol töltjük a nyarat, az F&F új nyári kollekciója garantáltan megszínesíti az életünket! Minden alkalomra tartogat számunkra egy-egy csodás ruhadarabot a legújabb trendeknek megfelelően és a megszokott kedvező áron. Mutatjuk az Éntescóm kedvenceit, amik szerdától már megvásárolhatóak  ruhaosztályunkon.

A virágos maxi ruhák, puffos ujjú blúzok, fodros szoknyák és élénk színű felsők továbbra is a vidámságról és az optimizmusról szólnak. Bújj bele reggel a kedvenc hosszú ruhádba, amihez elég egy hozzáillő szandál és egy megfelelő kiegészítő –  máris útra kész vagy!

 

Programod van estére, de nem találtad még meg a tökéletes öltözetet? Összeállítottunk egy divatos, ocelot mintás szettet, amiben garantáltan jól érzed majd magad.

 

Ezek a világos színek és minták már a kánikulát idézik, a virágminta és a romantikus fodor idén nyáron a fürdőruhákon is visszaköszön.

 

Válassz egyszínű, klasszikus vonalvezetésű ruháink közül, amiket szabadon variálhatsz kiegészítőkkel – az összehatás divatos és letisztult lesz.

 

Kollégánknak most is jár a 10%-os dolgozói kedvezmény, amit vásárlásukkor érvényesíthetnek.

Szerezd be te is a hozzád illő darabokat! További inspiráció: https://tesco.hu/ff-ruhazat/

Az elérhetőség üzletenként változó és eltérő lehet.