Most érdemes gyereknapra könyvet, játékot, mesefilmet beszerezni áruházainkban

2021. május 20.

3 perc olvasási idő

Nemcsak a gyerekek, mi is nagyon készülünk a gyereknapra! Ilyenkor mindig jön a szülők, keresztanyuk, nagymamák nagy kérdése: mit kapjon az a legény, leány? Aminek igazán örülne, amit nem un meg egy óra után. A helyzet az, hogy most is a nagy ászokhoz fordulunk: Star Wars, Barbie, Mancs őrjárat, és örömünkre egy kedvenc menő magyar: Bogyó és Babóca is a tuti tippek között! Hatalmas akció gyereknapra hangolva – lego, könyv és DVD a Tescóban!

Május utolsó vasárnapja gyereknap. A Tescóban ezúttal is nagyon érdemes  alaposan körülnézni, ugyanis nagy kedvezményekkel készülünk a népszerű ajándékokból. Már most, csütörtökön elkezdődik a Minden mesekönyv 25% kedvezménnyel”  akciónk. Ehhez kapcsolódóan jövő héten izgalmas nyereményjáték indul a Tesco Magyaroszág Facebook oldalán. 

De azoknak, akik a filmeket szeretik jobban, szintén tartogatunk meglepetést: a Minden mese DVD 20% kedvezménnyel”  promóciónk már szintén mától él. Benne Disney, Bogyó és Babóca, továbbá számos más kedvenc.

Akik pedig még ezeken felül is szeretnének a gyereknapi kedvezményes tescós ajánlatból válogatni, kedvezményes áron kapható lapcsomagokkal készültünk. Két szuper magazin mellett 2 játék, vagy magazinmelléklet található egy szettben.

Egyebek között Lego Ninjago, Lego Explorer, Barbie, Mancs őrjárat – a szettek mindegyike legalább 35%-os kedvezménnyel kapható az eredeti magazinárakhoz képest!

 

Jó válogatást, örömteli ajándékozást!