Az év boltja 2021 – szavazzatok a kedvenc Tescótokra!

2021. május 22.

10 perc olvasási idő

Ismét pályáztunk, s idén is bejutottunk Az év boltja versenybe! Összesen 8 Tesco került a legjobbak közé. A szakmai zsűri által legszebbnek ítélt üzletek közül most a vásárlók dönthetik el, hogy melyik az ő kedvencük! Szavazzatok ti is a szívetekhez legközelebb álló Tescóra! Mutatjuk a büszke döntősöket!

Az év boltja versenyben az ország legszebb boltjait keresik. Több kategóriában, az egészen kicsi, családi vállalkozásoktól a hatalmas hipermarketekig minden típusú bolt képviselteti magát. Legnagyobb örömünkre a Tesco több üzlete is versenyzik a címért. A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy szavazatukkal támogassák azt az üzletet, ahová naponta szívesen betérnek, ahol jól érzik magukat.

Akár egymásután, az összes Tescóra is szavazhattok. A legmagasabb adható pontszám: 10. A szavazás június 2-án éjfélkor zárul. Hajrá, nyerjen idén is a Tesco! Nézzük kategóriánként a versenyben lévő boltjaink listáját!

A KISBOLT KATEGÓRIA 

Az elefántos Tesco

Az üzlet egyik érdekessége, hogy ezen a helyen már az 1960-as években élelmiszerüzlet üzemelt, ami azóta több változáson ment át, de kialakítása és hangulata őrzi a régi időket. A városban élők csak úgy emlegetik, hogy a a 11-es bolt, aminek egyik jelképe a fekete elefánt szobor az épület homlokzatán. Az üzlet 2000-ben került a Tesco tulajdonába. Azóta folyamatosan szépítgetjük és fejlesztjük.

SZUPERMARKET KATEGÓRIA

Múlt és jelen: Több évtizedes kereskedelmi tapasztalat és az innovációk találkozása Győr legelső élelmiszerüzletében – Verseny Tesco

Az üzlet a győri vásárlók körében ma is Verseny Tesco néven ismert. Győr sűrűn lakott városrészében, Adyvárosban található. A boltunk büszke széles választékára és igényes, mindig tiszta, vásárlócentrikus megjelenésére. Termékeink száma közel 6500, ezen felül non-food és ruházati termékeket is árusítunk, különös hangsúlyt fektetve a mindenkori szezon választékra, mint például a húsvét, a karácsony, az iskolakezdés. Az üzlet szerves része a közösségnek: segítik a rászorulókat, támogatják a különböző helyi kezdeményezéseket.

Szeged Riverside

Tesco Kényelmi üzletünket 2008-ban, a Tisza Center üzletházban nyitottuk meg, a Tisza közelében. Rendszeres vásárlóinkon kívül, a közeli üdülőkből érkezőket és az üzletházban működő irodák munkatársait is kiszolgáljuk. 2020-ban elkötelezett munkatársaink segítségével az áruház teljes átépítése, új bútorokkal, korszerű és energiatakarékos hűtőkkel és világítással történő felszerelése úgy történt meg, hogy egyetlen napra sem zártunk be, vevőink folyamatos és zavartalan kiszolgálása ekkor is elsőbbséget élvezett.

HIPERMARKET KATEGÓRIA

TESCO Bécsi út vagy akár TESCO Otthonról

Áruházunk országos viszonylatban a top forgalmú boltok közé tartozik a Tescón belül. Azon kevés budapesti hipermarketeink egyike, amelyik évek óta online vásárlókat is kiszolgál és online vásárlásokat kiszállít. Ezzel a szolgáltatással 187 783 háztartáshoz érünk el mindegy 329 km2 területen, Budapest 6. kerületében és 12 vidéki településen. Fontos számunkra a jó partnerkapcsolat és az együttműködés a kerületi szervezetekkel, intézményekkel. A Szent Margit Kórházat a járvány elindulása óta folyamatosan támogatjuk élelmiszerekkel, így megkönnyítve a megfeszített tempóban dolgozók életét, és segítve őket, hogy szolgálni tudják ebben a nehéz időben is a magyar lakosságot.

Csepel

Nálunk azon van a hangsúly, hogy napról napra többet nyújtsunk vásárlóinknak. Hisszük, hogy egy kis figyelmesség csodákra képes. Ezért úgy bánunk mindenkivel, ahogy szeretnénk, hogy velünk bánjanak. Célunk, hogy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal segítsünk vásárlóinknak egy jobb minőségű élet, egy egyszerűbb és fenntarthatóbb életmód kialakításában.

Vásároljon biztonságban nálunk vagy akár otthonról is mindennap, Pécs

Áruházunk biztosítja a TESCO Otthonról szolgáltatást, amellyel a vásárlóinknak lehetőségük van az otthonukban vagy az áruházban átvenni online megvásárolt termékeiket. Közösségi munkáinkra nagyon büszkék vagyunk. Ennek egyik legsikeresebb pontja az élelmiszermentés.

Nagyszerű friss áru, Dunaharaszti

A Dunaharaszti Hipermarket áruházunk alapterülete 4950 m2. Az áruház környezetében élők között komoly létszámot képviselnek a fiatal, jó egzisztenciával, rendelkezők. Ők már nemcsak a jó levegőjű agglomerációt részesítik előnyben, hanem ételkészítési szokásaikat is, így megteremtve a friss, minőségi alapanyagok felhasználásának igényét. Ez a tény meghatározza a mi szemléletünket és hitvallásunkat is, miszerint egy térség szolgáltatásának megfelelő minősége, csak a környezet igényeinek a teljes és komoly ismerete mellett lehetséges.

ON + OFF KATEGÓRIA, online és offline üzlettel egyaránt rendelkező webáruházak

Tesco Online – biztonságos és kényelmes vásárlás Kelet-Magyarországon

Áruházunk Debrecen szívében, egy népes lakótelep mellett nyitott 1999. szeptember 8-án a város legnagyobb hipermarketeként 10.000 négyzetméteres alapterületen. 2018 októberében a vásárlói igényeket követve elindítottuk áruházunkban az online kereskedelmet, ami vérfrissítésként hatott mind az áruház, mind a város és a vásárlók életére. Nemcsak Debrecenben és a hozzá tartozó körzetekben szállítjuk házhoz az online megrendelt termékeket, hanem kiszolgáljuk Nyíregyháza, Hajdúszoboszló és Hajdúböszörmény lakosait is, összesen mintegy 95000 háztartást lefedve. Az online megrendelések teljesítésében 36 kollégánk vesz részt, köztük bevásárlási asszisztensek, akik az áruk összekészítését végzik, valamint sofőrök, akik kiszállítják a termékeket.

Nektek melyik a kedvenc Tescótok?

Szavazásra fel!

ITT voksolhattok!

Görgessetek le a kedvenc boltotokhoz és adjátok a legmagasabb pontszámot, köszönjük!