Fiatal édesanyák örülnek a Tesco babaápolási adományának

2021. május 25.

2 perc olvasási idő 

Ahogyan korábban megírtuk, több mint kétmillió forint értékű, sajátmárkás Fred&Flo babaápolási termékeket ajándékoztunk rászoruló családoknak. Az adomány stratégiai partnereinken, az Ökumenikus Segélyszervezeten és a Magyar Élelmiszerbankon keresztül jutott el a nélkülözőkhöz. Most egy kedves köszönőlevelet és egy megható fotót kaptunk.

Szeretünk segíteni, hiszen ezzel jobbá tesszük a helyi közösségek életét. Legutóbb közel 2,2 millió forint értékű babaápolási termékeket, Fred&Flo habfürdőtFred&Flo popsikrémet és Fred&Flo hidratáló krémet adományoztunk a rászoruló családok kisbabáinak.

Az adomány felét a Magyar Élelmiszerbankhoz juttattuk el, a másik felét pedig az Ökumenikus Segélyszervezethez. Most egy gyönyörű fotót és egy kedves köszönőlevelet kaptunk az Ökumenikus Segélyszervezettől. Azt írják, hogy a nagyértékű adományt bentlakásos- és gyermekekkel foglalkozó intézményeikbe juttatják el.

Nagyon örülünk, hogy fiatal édesanyákon és családokon segíthettünk! A Fred&Flo termékeink hatalmas népszerűségnek örvendenek. A Tesco Babacsomagban is ezeket, sajátmárkás babaápolási cikkeinket helyeztük el kollégáink gyerekei számára, és vásárlóink is szívesen választják őket. Természetes alapanyagokból készülnek, semmiféle allergént nem tartalmaznak. Gyengéden tisztítanak és ápolják a legkisebbek bőrét.