Randstad Award 2021: miénk a legismertebb munkaadó különdíj!

2021. május 26.

2 perc olvasási idő

A legismertebb munkaadó különdíjat nyerte el a Tesco a rangos Randstad Award 2021-en! Ez a kutatás a legvonzóbb munkahelyeket rangsorolja, ezért is büszkeség számunkra ez a különdíj!

A Randstad Awardon hazánk legnépszerűbb munkáltatóit díjazták, idén nyolcadik alkalommal. Ez a világ legnagyobb, 34 országban zajló független munkáltatói márkakutatása, melybe már bekerülni is nagy elismerés. Az idei dobogósok: a Samsung, a LEGO és a Mercedes lettek, a Tesco a Legismertebb
munkaadó különdíjat hozta el!

„Az élen végző vállalatok a pénzügyi stabilitás, a kiváló hírnév és a munkahelyek biztonsága alapján érték
el előkelő helyezésüket a mezőnyben, de a vonzó bérezés is a fontos szempontok között szerepelt”
értékelte az eredményeket Baja Sándor, a Randstad Hungary ügyvezető igazgatója.

A hazai válaszadók számára továbbra is a fizetés, a munkahelyi légkör és az állás tartós biztonsága a legfontosabb munkahelyválasztási szempontok, ezeket követi a vállalat pénzügyi stabilitása és a munka-magánélet egyensúlya. Az értékek megoszlása azonban korcsoportonként változó: a legidősebb dolgozók számára a bérezés és a munkahely biztonsága kiugróan magas jelentőségű, a fiatalabbak esetében a munka és a magánélet egyensúlyának jelentősége hátrébb sorolódik. Ugyanakkor a Z- (18-24 év közöttiek) és az Y-generáció (25-34 évesek) számára a munkaadó által képviselt sokszínűség és befogadó légkör is döntő lehet a munkahely kiválasztásakor.

Öröm és büszkeség a különdíj, közös az elismerés, mi azon dolgozunk, hogy évről-évre egyre többféle plusz juttatás, támogató intézkedés, képzési lehetőség közül választhassatok és minél jobban érezzétek magatokat a Tescónál!