Két kis dínó a gyerekekért – csatlakozzatok az UNICEF játékos adománygyűjtéséhez!

2021. május 27.

2 perc olvasási idő

Van kedvetek játszani és segíteni? Akkor csatlakozzatok az UNICEF gyerekeket támogató kampányához! Mire számíthattok, ha regisztráltok? 4-10 éves gyerekeitek havi egy névre szóló levelet kapnak a dínóktól, az ismert gyerekkönyvíró, Berg Judit tolmácsolásában. A játékkal a családok az UNICEF adománygyűjtő munkáját támogatják, ivóvízhez, oktatáshoz, gyógyszerekhez juttatják a gyerekeket világszerte.

Jótékony célú adománygyűjtést támogathattok, ami egyben értékes tartalmat és rengeteg élményt ad a regisztráló családoknak. Csatlakozzatok az UNICEF Magyarország projektjéhez: Berg Judit Két Kis Dinója személyre szólóan számol be kalandjaikról a gyerekeknek, havonta küldött levélcsomagjainkban.

A Két Kis Dinó a 4-10 év közötti gyerekeknek és családjuknak nyújt szórakoztató, edukatív és játékos kikapcsolódást egy egész éven keresztül. A formabontó adománygyűjtő kampány során a gyerekek 12 névre szóló levelet kapnak a dínóktól, Berg Judit tolmácsolásában.

Aki regisztrál, olyan jótékony célú adománygyűjtést támogat, ami az UNICEF munkáját segíti, a részletekről itt olvashattok.