Lapozzatok bele a Tesco Baby Magazin legújabb számába!

2021. június 3.

2 perc olvasási idő

Egy kisbabával az élet néha nehéz. Az új kis élet érkezése ugyanis számos, korábban nem ismert probléma elé állít. Nem tudjuk, hogy miért sír a csöppség, vagy hogy mikor kapjuk vissza régi, karcsú vonalainkat, stria-mentes bőrünket. A Tesco baby Magazin legfrissebb számában ezeknek a kérdéseknek is utánajártunk. 

A várandósság izgalmas 9 hónapja után egy újabb, egész életre szóló kaland vár. A baba érkezésével ugyanis minden megváltozik. A korábbi szerelmespár édesanyává és édesapává válik és ölelő karjaikba megérkezik egy csöppnyi, gondoskodásra és babusgatásra vágyó szeretetcsomag. Bár a lehető legjobbat szeretnénk a babánknak, az apaságot és az anyaságot is tanulni kell. Meg kell ismernünk, hogy miért sír az újszülöttünk. Magazinunk tavaszi-nyári számában erről egy részletes cikket közlünk.

Hogy minél közelebb tudhassuk magunkhoz a csecsemőnket, sokan a hordozást javasolják. Egy hosszú írásban járjuk körül, hogy kinek, mikor és milyen hordozóeszköz a megfelelő. Ha szeretnétek kipróbálni a babahordozást, mindenképp olvassátok el előtte cikkünket!

Az édesanyák teste rengeteg változáson megy keresztül a babavárás alatt. Bár ez egy természetes folyamat, sokan aggódva figyelik súlyuk gyarapodását. A Tesco Baby Magazin tavaszi-nyári számában arról is írunk, hogy mennyi idő szükséges ahhoz, hogy a magzatot kihordó női test visszatérjen eredeti formájához, illetve, hogy mit tehetünk a terhesség alatt kialakult striák eltüntetéséért.

Nektek melyik a kedvenc cikketek a legfrissebb Tesco Baby Magazinból? 🙂