Itt az F&F GardróbTuning új évada!

2021. június 7.

3 perc olvasási idő 

Ti kértétek, mi megvalósítottuk! Itt a Joy és az F&F közös átalakítóshow-ja, az F&F GardróbTuning új évada! Ezúttal az elragadó Holdampf Linda stylist látja el jótanácsokkal és néhány gyönyörű F&F ruhával a hozzá érkezőket. Az első rész már elérhető. Nézzétek meg és frissítsétek fel ti is a ruhatáratokat! 

Az F&F GardóbTuning célja, hogy néhány ügyesen kiválasztott F&F ruhadarabbal és kiegészítővel izgalmassá és újszerűvé tegye a műsorba érkezők ruhatárát. Az idei évad sikerére garancia lehet Holdampf Linda neve és kifinomult stílusa. Csupán néhány apróság és máris istennőnek érezheti magát a Lindához érkező páros.

Az első részben a  29 éves Adri és az 52 éves édesanyja, Szilvi, érkeztek Lindához. Adri a fekete, bő ruhákat szereti. Ahogy fogalmaz, ruháiban elbújtatja a testét. Arra viszont nagyon vágyik, hogy megtalálja a benne rejlő igazi nőt.

Szilvi, az édesanya, arról beszélt, hogy ő maga sem öltözött soha nagyon nőiesen, a póló és nadrág voltak a kedvenc ruhadarabjai. Hatalmas lelkierőre vall, hogy Szilvi bevallotta Lindának: soha nem volt fontos saját maga számára, mindig mások boldogságát helyezte előtérbe. Lelke mélyén azonban szívesen öltözne lélegzetelállító ruhákba, szívesen lenne dögös. Linda szerint nagyon fontos, hogy az édesanyák jól érezzék magukat a bőrükben, hiszen ez a lányaiknak is üzenetet hordoz. Ez az üzenet pedig az, hogy nőként szabad és kell is boldognak lennünk a testünkben és ruháinkban.

A fél órás műsorban Adri és Szilvi kivirultak. Nem csak a ruhatáruk újult meg, de szemmel láthatóan a lelkük is kisimult. Nézzétek meg a végeredményt!

Kattintsatok a teljes műsorért!