„Ön választ, mi segítünk” – anya és gyereknap megvalósulását támogattuk Ajkán

2021. június 8.

2 perc olvasási idő

Gyerekeknek szervezett táncos és kézműves programot a Te Számítasz Egyesület a Tesco és önkéntesek segítségével – írta meg az ajkaiszo.hu. A kreatív anya-gyerek napon rászoruló családok vehettek részt.

„Ön választ, mi segítünk” pályázatunk 8. fordulójában nyert 250 ezer forintból tudták megvásárolni a kézműves alapanyagokat, a rendezvényt nagy összefogással, önkéntesek és adományozók segítségével sikerült megvalósítani – mondta el a cikkben a szervezet vezetője, Földingné Osváth Gyöngyi. Önkéntesek festették ki a termet is, szerelték össze a bútorokat, ahogy segítőiknek köszönhetik a szendvicsekhez szükséges zöldségeket, a süteményeket és a gyümölcsöket.

A gyerekeket arcfestés és csillámtetoválás is várta, és szabadon vagdostak, ragasztottak, rajzoltak és festettek papírral, filcanyagból, fóliából, dekorgumiból. A cikk szerint nagy sikere volt az akrilfestékkel díszített csempéknek, amikből egyedi poháralátétek készültek.

A rászoruló családoknak szervezett rendezvény szabadtéri örömtánccal zárult, a szervezők minden családnak egy kis ajándékcsomaggal is kedveskedtek.

Örülünk, hogy ismét segíthettünk!