Orosházára és Kisvárdára is megérkeztek a tescós adománycsomagok az egészségügyi dolgozóknak

2021. június 8.
3 perc olvasási idő
Ismét ajándékcsomagokkal lepték meg kollégáink az egészségügyi dolgozókat, ezúttal Orosházán és Kisvárdán. Kávé, ásványvíz és tisztítószerek jutottak el így hozzájuk, mindennapi munkájukat támogatva, egy kicsit könnyebbé téve.

Az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet közösségi oldalán köszönte meg az adományt. A csomagokban kávé, tejpor, tejszínhab, cukor, üdítő, ásványvíz volt, ami a kórházi háttérmunkát végző egységek – gyógyszertár, radiológia, véradó állomás, laboratórium – dolgozóit segíti. A csomagot orosházi áruházunk vezetője, Nagy Szilvia adta át Giricz Szilvia ápolási igazgatónak.

„Úgy gondoltuk, olyan termékeket helyezünk a csomagokba, amit egy munkahelyi közösség minden tagja ki tud élvezni a pihenőidőben. Ezzel az aprósággal szerettük volna megköszönni a kórházi dolgozók elmúlt hónapokban végzett munkáját” – fogalmazott az áruház vezetője.

A kisvárdai mentőállomás dolgozóira is gondoltak a helyi tescós kollégák: ásványvizet, valamint takarító- és tisztítószereket juttattak el hozzájuk. A mentőállomás közösségi oldalán tette közzé a képeket és a köszönetet: „A kisvárdai Tesco áruház igazgatója, Treszka Attila lepett meg minket az áruház és a dolgozói által felajánlott, mindennapi életünkhöz szükséges felszerelésekkel! Köszönjük szépen a felajánlást!”

Büszkék vagyunk rátok! Továbbra is várjuk az átadásról készített fotóitokat, beszámolóitokat a hu_entescom@tesco.com címre.