Zsolt üzenete: vigyétek hírét az „Ön választ, mi segítünk” újabb szavazási szakaszának

2021. június 14.

8 perc olvasási idő 

Kedves Kollégák!

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Tesco számtalan közösség tagja itt, Magyarországon. Az elmúlt években és hónapokban több olyan nagyszerű példát láthattunk, amikor rászorulókat és egészségügyi dolgozókat támogattunk közösen. Nem tudok elég hálás lenni azért, hogy a munkátok mellett még a közösségeitekben élőkért is ilyen sokat tesztek. Mi egy olyan vállalat vagyunk, amely szívvel és lélekkel tesz azért, ami igazán fontos nektek és vásárlóinknak.

A nyár számunkra a helyi kezdeményezések támogatásáról szól. Ma indult az „Ön választ, mi segítünk” 9. fordulójának szavazási szakasza üzleteinkben. Az elmúlt év mindenki számára hatalmas kihívást jelentett. Fokozottan igaz ez a civil szervezetekre, a járvány újabb akadályokat gördített eléjük. A mostani lesz az első szavazás a tavalyi kényszerszünet után. Úgy érzem, ez most fontosabb, mint valaha. Vásárlóink is egyre elkötelezettebben állnak ki a jó célok mellett. Szeretnének segíteni és új életet lehelni a közösségi programokba.

A mi közösségi támogató programunk igazán egyedi a kiskereskedelmi láncok kezdeményezései között – ez kiemel bennünket versenytársaink közül. 2016 óta 1049 közösségi projektet támogattunk Magyarországon. Ennek összértéke 280 millió forint! Több mint 19,5 millió vásárlónk szavazott valamelyik kezdeményezésre az elmúlt 8 forduló alatt.

Ez egy újabb lehetőség, hogy népszerűsítsük a programot a szomszédaink, családunk, barátaink körében. Bátorítsátok őket, hogy szavazzanak. Legyen a szavazási időszak egy különleges időszak boltjainkban. A 9. fordulóba 368 pályázatot küldtek be a különböző szervezetek, ebből 173 projektre szavazhatnak szerte Magyarországon. Közülük mindenki nyertes, hiszen – helyezéstől függően – mindenki kap 400 ezer, 200 ezer vagy 100 ezer forintot. Kérünk titeket, ne felejtsétek el odaadni a vásárlóknak a szavazáshoz szükséges zsetonokat! Július 11-ig tart a szavazás. Ti se hagyjátok kárba veszni a zsetonjaitokat, amit fizetéskor kaptok, illetve azt a 10 darabot, amit pluszban biztosítunk nektek – dobjátok be a számotokra legszimpatikusabb jelölt urnájába. A vásárlói felmérésből tudjuk, hogy vásárlóink szemében igen nagyot nőtt a Tesco az „Ön választ, mi segítünk kampány” miatt, illetve hogy aki zsetont kap, az szinte mindig szavaz is.

Ne feledjétek el megosztani velünk azokat a nagyszerű kezdeményezéseket, amellyel az „Ön választ, mi segítünk” programot népszerűsítitek. A részletekről küldjetek e-mailt a hu_entescom@tesco.com címre, s mi boldogan bemutatjuk a többi kollégának is. Mindannyian nagyon szívesen olvassuk a helyi közösségért tett erőfeszítéseinkről szóló cikkeket. Én is mindig nagy érdeklődéssel fogadom őket.

Folytassátok ezt a nagyszerű munkát!

Köszönöm!

Zsolt