Nyaraláskor is válasszátok a Tesco Otthonrólt – mi is ott vagyunk a Balatonon!

2021. június 21.

 4 perc olvasási idő 

A nyaralásotok szóljon a felhőtlen élményekről, ne a bevásárlásról! A Tesco Otthonról szolgáltatásunkra a pihenés alatt is számíthattok! Friss árut, tartós cikkeket és tisztálkodási- és tisztítószereket is rendelhettek, már összesen 13 000 termék közül válogathattok.

A Tesco Otthonról szolgáltatással a nagyobb városokba és környékükre szállítunk, akár már a rendelést követő napon. Ha szeretnétek, akár magatok is felvehetitek az összekészített rendeléseteket az Átvételi Pontok egyikén.

Ha a rendelés megérkezésekor rájöttök, hogy valamelyik terméket mégsem szeretnétek, azt egyszerűen visszaküldhetitek a kollégánkkal. Természetesen csak azokért a termékekért kell fizetnetek, amelyeket megtartotok. A környezetvédelemre is gondoltunk: kiszállítási asszisztenseinknek visszaadhatjátok a használt papír bevásárlótáskát, illetve a rendelést kérhetitek szatyor nélkül is.

Fontos, hogy a weboldalunkon lévő termékkínálat csak tájékoztató jellegű, így amennyiben a termék az eladótérben a kiszállítás napján nem érhető el, előfordulhat, hogy a rendelésében megjelenő termék helyett kollégáink helyettesítő terméket szállítanak ki nektek. A kiszállításkor ti dönthetitek el, hogy a helyettesítő terméket átveszitek-e.

Nagyon rugalmasak vagyunk, a rendelést leadás után még módosíthatjátok. A kiszállítást megelőző nap 23 óráig adhattok újabb termékeket a virtuális kosaratokhoz. Ha valamit nem szeretnétek, azt akár törölhetitek is, vagy az egész bevásárlást le is mondhatjátok.

A fizetés is egyszerű. A bevásárlásotokat kifizethetitek online, vagy az átadásnál bankkártyával.

A Tesco Doboz Webáruház szolgáltatásunk az ország egész területét lefedi. Több ezer tartós terméket és háztartási cikket kínálunk. Itt fix árakat alkalmazunk és rendelését 3-5 munkanapon belül kiszállítjuk futárszolgálattal. A TescoDoboz Webáruház szolgáltatásunk keretében nem ajánlunk helyettesítő termékeket, csak az kerül a dobozba, amit megrendeltetek.

Kíváncsi vagy, mi a különbség szolgáltatásaink között? Itt minden részletet megtaláltok.

Ha városnézés vagy a balatoni strandolás közben jut eszetekbe, hogy nem lesz időtök bevásárolni, rendeljetek a mobiltelefonotokon, a Tesco Online alkalmazással.

Élvezzétek a napfényt és a Balatont, a bevásárlást pedig bízzátok a Tescóra!