VIDEÓ! F&F GardróbTuning – Szuper szerkók a farmeron túl

2021. június 22.

4 perc olvasási idő

Farmer, póló, tornacipő… E mesterháromszögből lépünk ki ezúttal Holdampf Linda stylist segítségével az F&F GardróbTuning legújabb epizódjában. Tombol a nyár, tehát jöhetnek a nőcis darabok, lenge ruhák. Ismét két barátnő kap jó ötleteket arra, hogyan válogassák össze a hozzájuk legjobban illő szetteket. Egy csipetnyi elegancia is helyet kap a gardrób felfrissítésében, érdemes ellesni a fortélyokat!

Vivi felsősöket tanít egy általános iskolában. Míg korábban inkább fiúkkal játszott, ennek megfelelően is öltözködött. Aztán jött a lázadó korszak, amikor elmondása szerint papagáj színekben pompázott, még a haja egy részét is pirosra festette. Szeretne nőiesebb, finomabb szereléseket viselni, a mostani farmeros, sportcipős stílust pedig vagányabb, de nőiesebb új darabokkal helyretenni.

Barátnője, Zsófi szakács egy étteremben. Főként stílustippekért érkezett, hiszen mostanáig ha meglátott valamit, ami tetszett, megvette, de nem hangolta össze a ruhatárában már meglévő cuccokkal. Szintén gyakran visel farmert pólóval, ezen is szeretne egy kicsit változtatni. Mint kiderül, azért a sportos nadrágtól sem kell búcsúzni! De mi legyen az otthoni viseletként használt mackóalsóval…?!

Ismét kiderült, hogy érdemes merésznek lenni néha, és felpróbálni valamit, ami korábban eszünkbe sem jutott. A stylist jó szeme azonnal kiszúrta, mivel érdemes megerősíteni a lányok gardróbját. A kiegészítők pedig immár sokadszor: csodákat tettek!

Kíváncsi vagy az első és a második gardrób átalakításra is?

Kattints IDE és IDE!

Lesd el a trükköket és irány ruhaosztályunk!