Büszkeség! Debreceni dotcom csapatunk nyerte Az Év Boltja verseny közönségdíját!

2021. június 24.

4 perc olvasási idő 

Idén is pályáztunk Az Év Boltja versenyben! Ezúttal 8 Tescót választott a legjobbak közé a szakmai zsűri. A szépségdíjas jelöltekből pedig ezúttal is a közönség választotta ki a kedvencét. Nagy örömmel jelentjük, hogy a pálmát a debreceni dotcom csapatunk vitte el! Szívből gratulálunk! Emellett 2021-ben is a Tesco Magyarország lett az Év munkáltatója a kiskereskedelemben. Köszönjük Szigeti Barbara országos HR vezetőnknek a jó híreket és a fotókat!

Nagy erőt, kreativitást, kitartást és humort kívánt tőlünk az elmúlt másfél év. Mintha erre is válaszolna Az Év Boltja 2021 közönségdíja! Ugyanis tízezer négyzetméteres debreceni hipermarketünk online kereskedelmi szolgáltatása nagyon népszerű, nem csupán a megyeszékhelyen élők, de a környékbeliek körében is. Sőt! Kollégáink kiszolgálják Nyíregyháza, Hajdúszoboszló és Hajdúböszörmény lakosait is, összesen mintegy 95000 háztartást lefedve. Az online megrendelések teljesítésében 36 kollégánk vesz részt, köztük bevásárlási asszisztensek, akik az áruk összekészítését végzik, valamint sofőrök, akik kiszállítják a termékeket. Kollégáink azt mondják, hogy a gyors és minőségi kiszolgáláshoz jól működő munkafolyamatokra van szükség, amelyek hatékonyságát rendszeresen felülvizsgálják és fejlesztik, a munkatársakat pedig folyamatosan képzik. Ennek (is) köszönhetően nyerték el a „Tesco Online – Biztonságos és kényelmes vásárlás Kelet-Magyarországon” című pályázatukkal az Online és offline üzlettel egyaránt rendelkező webáruházak kategóriájának Közönségdíját.

Tagok a győztes csapatból

Hatalmas büszkeséggel tölt el minket az is, hogy a tavalyi év után idén is a Tesco „Egyedülálló gondoskodás a Kiskerhősökről” című pályázata nyerte „Az év munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben” díjat a PPH Media által szervezett Az Év Boltja versenyen. Pályázatunkban a mi Kiskerhőseink előtt tisztelegtünk, bemutatva a tavalyi év erőfeszítéseit. A díjakat Szigeti Barbi országos HR vezetőnk és Bíróné Hódos Ildikó áruházvezető vették át a szerdai, ünnepélyes díjátadón.

Barbi azt mondja, hogy a tavalyi után ismételten elnyert „Az év munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben” díj a tavalyi erőfeszítések elismerése.
„Nekem minden évben fontos összegzés ez a pályázat…jó egyben látni azt, amit teszünk:
❤ 540 gyerek támogatása tavaly nyáron
❤ 4 bónuszkifizetés
❤ tablet 200 gyereknek
❤ a legjobb karácsonyi ajándékok
❤ vitamincsomag és gyümölcsnapok
❤ 9 m forint Angyal adomány karácsonyra.”
Még hozzáteszi: „Köszönöm nektek, akik az áruházi végvárakon, raktárakban és irodákban támogattátok a törekvéseket, és azon voltatok, hogy napról napra többet adjunk a kollégáinknak, egymásnak, egymásért!”
Sok-sok szívecskét küldünk mi is!