Kampányhajrá: így népszerűsítik programjaikat a helyi közösségek Tatabányán és Szegeden

2021. június 28.

4 perc olvasási idő

Figyelemfelkeltően és ötletesen kampányolnak a helyi közösségeket támogató programunk 9. fordulójában versengő szervezetek – tudtuk meg munkatársainktól. Tatabányán a helyi önkéntes tűzoltó egyesület munkájával ismerkedhettek meg vásárlóink, míg a Szeged Extrában a szegedi színház művésze buzdított szavazásra, hogy élményterápiás tábort szervezhessenek fogyatékkal élő felnőtteknek.

Tatabányán az „Ön választ, mi segítünk” program keretében a Tatabányai 4*4 Terepjárós, Polgári Védelem és Önkéntes Tűzoltó Egyesület mutatta be autóikat, felszereléseiket – az eseményről fotót is kaptunk Sümeghy Ádám kollégánktól. Az érdeklődők fel és kipróbálhatták a felszereléseket, megismerhették az egyesület mentőkutya jelöltjeit.

Hogy mi a céljuk idén? Így írnak terveikről, amihez vásárlóink támogatását kérik:

„A Covid19 több hulláma alaposan átírta az családok anyagi biztonságát, bevételi forrásait. Ez még inkább igaz az amúgy is hátrányos körülmények között élőkre. Fő célunk, hogy az általunk összegyűjtött adományokat; ruhákat, játékokat, babaholmikat, célzottabb elosztási rendszer kialakításával juttathassuk el a rászorulóknak. Ebben szeretnénk most segítséget kérni a szavazóktól.”

Szegeden a Fénysugár Medicina Egyesület is pályázott. Ők Somló Gábort, a szegedi színház művészét hívták segítségül programjuk népszerűsítéséhez. A videóra kattintva kiderül, hogy a jövőben milyen élményeket szeretnének fogyatékos felnőtteknek.

Ők a Blue Knigths LE MC Hungary III Kalocsa motoros egyesület családi rendezvényének lebonyolításához járultak hozzá. Az egyesület rendszeresen jótékonykodik, segít a nehéz sorsú családokon, így kalocsai csapatunk összeállított nekik néhány csomagot, amit elvisznek a rászoruló gyerekeknek.

Köszönjük kollégáink fotóit, beszámolóit! Várjuk a további híreket, mutassátok meg, nálatok hogyan kampányolnak a helyi szervezetek az Ön választ, mi segítünk 9. fordulójában!
Ide írjatok: hu_entescom@tesco.com