Saját bevásárlókocsival lepték meg 4 gyerekes vásárlónkat munkatársaink Angliában

2021. július 1.

2 perc olvasási idő

Egyedülálló bevásárlókocsit készítettek egy 4 gyerekes anyuka számára egy angliai áruházunk munkatársai – írta meg a promotions.hu. A négyüléses kocsiba az összes gyerkőc belefér kényelmesen és biztonságosan – így könnyítve meg az anyukánk a  bevásárlást.

Angliában a The Sun számolt be arról, hogy Filey-ben, egy tengerparti kisvárosban egy anyuka négy kisgyerekével rendszeresen járt vásárolni az áruházba. Úgy próbálta beszerezni az élelmiszereket, hogy 4 kisgyerekét a bevásárlókocsiba ültette, több kevesebb sikerrel. Hiszen a két ikerpár nehezen fért el a kocsiban, a két kisebb ült, a nagyobbak álltak, ami nem volt igazán biztonságos.

A gyerekek, Henry és Eadie nyolc hónaposok, míg William és Elizabeth már két évesek. Anyukájuk, Annie legnagyobb megdöbbenésére egy alkalommal egy különleges bevásárlókocsival lepték meg őket a Tescóban. Carly Gavin és Richard Day üzletvezetők kifejezetten a család számára szereztek be egy speciális, 4 üléses kocsit, amely mostantól mindig ott várja majd Annie-t és a gyerekeket.

A gesztussal meg szerették volna könnyíteni a családi bevásárlásokat, figyelmességük példaértékű!

Forrás: thesun.co.uk